Κυριακή 10 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΤΖΕΝΤΑ
Κυριακή 10/6
  • «Ενδελέχεια» και πολλοί ακόμη στο Θέατρο Πέτρας, στο 1ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Δυτικής Αθήνας
    «Ενδελέχεια» και πολλοί ακόμη στο Θέατρο Πέτρας, στο 1ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Δυτικής Αθήνας
    Το έργο του Ζ. Φεϋντώ «Ψύλλοι στ' αυτιά», σε σκηνοθεσία Γιώργου Τσιδίμη, ανεβάζει η Θεατρική Ομάδα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Νίκαιας, από σήμερα μέχρι 12/6, στις 9 μ.μ., στο «Κατράκειο».
  • Συνεχίζονται (μέχρι και τις 12/6), στην Πειραιώς 260, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, οι παραστάσεις του σπουδαίου Τσέχου χορογράφου Γίρζι Κίλιαν, με τίτλο «Χορεύοντας ενάντια στο χρόνο».
  • Λαϊκό γλέντι με την Μαριώ και τον Λάμπρο Καρελλά, στις 9 μ.μ., στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, στο πλαίσιο των περιφερειακών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Υμηττού.
Δευτέρα 11/6
  • Η Τάνια Τσανακλίδου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Σάκης Μπουλάς, ο Κώστας Θωμαΐδης, ο Αντώνης Μιτζέλος, ο Δημήτρης Σταρόβας, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τα «Κίτρινα Ποδήλατα» τραγουδούν στο θέατρο Λυκαβηττού, στο πλαίσιο της καθιερωμένης συναυλίας, που διοργανώνει ο Σύλλογος Οικογένειας Εναλλακτικής Κοινότητας «Παρέμβαση», στο πλαίσιο του αγώνα ενάντια στα ναρκωτικά. Εναρξη: 9 μ.μ.
Τρίτη 12/6
  • Οι «Ska Cubano» προσφέρουν μια εκρηκτική μουσική πανδαισία από την Καραϊβική, στις 9 μ.μ., στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Υμηττού. Μαζί τους οι δικοί μας «Lacomondo».
  • Εως τις 30/6 διαρκεί η έκθεση έργων της Ελίνας Τσινγκίρογλου και του Ευάγγελου Αθηναίου, στην Πινακοθήκη «Ψυχάρη 36» (Κυπριάδου).
Τετάρτη 13/6
  • «Ska Cubano»
    «Ska Cubano»
    Συναυλία της Ορχήστρας Λαϊκών και Παραδοσιακών Οργάνων του Μουσικού Τμήματος του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Νίκαιας, στις 9 μ.μ., στο Θεατράκι Δεξαμενής (Αγ. Φίλιππος). Διδασκαλία: Νώς Ζαφειρίδης, Στέλιος Βαρβέρης.
  • Ο Φοίβος Δεληβοριάς τραγουδά στο Θέατρο Βράχων, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Υμηττού.
Πέμπτη 14/6
  • Στον Μάνο Λοΐζο είναι αφιερωμένο το συναυλιακό διήμερο της Χαρούλας Αλεξίου, σήμερα και αύριο, στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Συνοδευόμενη από τον Νίκο Πορτοκάλογλου και το «Τρίφωνο», θα τραγουδήσει «Με φάρο το φεγγάρι» τραγούδια από τη συνεργασία τους, αλλά και άλλες μεγάλες δημιουργίες του αξέχαστου συνθέτη.
  • Μια παράσταση συνδυασμών και αντιθέσεων που ψάχνει τα ίχνη της μουσικής και των τραγουδιών ξεδιπλώνει ο Σόλης Μπαρκή (κρουστά, berimbao, didgerdoo, τραγούδι, αφήγηση), στις 10 μ.μ., στον «Ιανό» (Σταδίου 24). Παιχνίδια ανάμεσα στη μουσική, στην ποίηση, αλλά και την αφήγηση ιστοριών με γέφυρα το ρυθμό και τα ηχοχρώματα. Συμμετέχουν: Μελίνα Καρακώστα ( μπάσο, φλογέρες, αφήγηση, τραγούδι), Γιώργος Μακρής (καβάλ, γκάιντα, τσαμπούνα, κρουστά, τραγούδι), Στάθης Ιωάννου (ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά). Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3217917 (7 203).
Παρασκευή 15/6
  • Χάρις Αλεξίου
    Χάρις Αλεξίου
    «Αρσενικό - Θηλυκό», είναι ο τίτλος της έκθεσης ζωγραφικής του Δημήτρη Μουστάκη, που φιλοξενείται (έως 23/6) στην αίθουσα «ΠΕΡΙΤΕΧΝΩΝ» (Ρίζου και Νικαίας 10, πλατεία Βικτωρίας).
Σάββατο 16/6
  • Το 1ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Δυτικής Αθήνας διοργανώνεται σήμερα και αύριο, στο Θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη. Σήμερα, θα γίνει συζήτηση για τα προβλήματα των μεταναστών στην Ελλάδα (Εργασιακά - πράσινη κάρτα), αλλά και για Απαγωγές - Πόλεμο - Ρατσισμό (έναρξη 7:30 μ.μ.). Θα ακολουθήσουν συναυλίες των «Mikro», Μανώλη Φάμελλου, Στάθη Δρογώση, «Ενδελέχεια», «Σπυριδούλα», LLF (έναρξη 8 μ.μ.).
  • Τις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη παρουσιάζει το 2ο Ενιαίο Λύκειο Νίκαιας στο Δημοτικό Κηποθέατρο (Κύπρου και Προύσσης), στις 9 μ.μ.

Τσανακλίδου, Μαχαιρίτσας, Μπουλάς, Θωμαΐδης (φωτ.) και πολλοί ακόμη τραγουδούν ενάντια στα ναρκωτικά
Τσανακλίδου, Μαχαιρίτσας, Μπουλάς, Θωμαΐδης (φωτ.) και πολλοί ακόμη τραγουδούν ενάντια στα ναρκωτικά

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ