Τρίτη 12 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΒΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΤΑΥΡΟΥ - Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ - ΜΟΣΧΑΤΟΥ
Συγκέντρωση για το Ασφαλιστικό

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κυβερνητική πολιτική στο Ασφαλιστικό και τις δυσμενείς ρυθμίσεις του ΠΔ 258 για την ενοποίηση του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών, πραγματοποιούν αύριο Τετάρτη 13 του Ιούνη στις 8 το πρωί, στα γραφεία του ΤΕΒΕ Καλλιθέας (Μαντζαγριωτάκη και Αριστείδου), οι Ενώσεις ΕΒΕ Καλλιθέας, Ταύρου, Ν. Σμύρνης και Μοσχάτου.

Στην ανακοίνωσή τους επισημαίνουν ότι «η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ όπως και η προηγούμενη του ΠΑΣΟΚ, εφαρμόζοντας τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης με την ανοχή και στήριξη των συμβιβασμένων ηγεσιών του συνδικαλιστικού κινήματος, ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ, προχωρούν στη διάλυση του κοινωνικοασφαλιστικού μας συστήματος».

Στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά σε μια σειρά αντιασφαλιστικών διατάξεων με τις οποίες αυξήθηκαν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, μειώθηκαν οι συντάξεις, αυξήθηκαν οι εισφορές κ.ο.κ. Οι Ενώσεις καταγγέλλουν τις συνδικαλιστικές ηγεσίες (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΝ) που δεν οργανώνουν κινητοποιήσεις και στο διεκδικητικό πλαίσιο που προτείνουν θέτουν μεταξύ άλλων την κατάργηση του ΠΔ 258/05 και των αντιασφαλιστικών νόμων των δύο κυβερνήσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ