Σάββατο 16 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ - ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Επεισόδιο με πυροβολισμό, σημειώθηκε προχτές το απόγευμα, με δράστη, σύμφωνα με την ίδια την ΕΛ.ΑΣ., τον διοικητή του Τμήματος. Οπως ανακοινώθηκε, ο αξιωματικός ήταν μεθυσμένος και, σε διαπληκτισμό με αστυνομικό του τμήματος, πυροβόλησε στον αέρα και εξαφανίστηκε. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, οι δύο άνδρες είχαν βρεθεί σε ταβέρνα της περιοχής, όπου και κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα οινοπνεύματος. Αμέσως μετά, επέστρεψαν στο Τμήμα, όπου και λογομάχησαν. Εκεί συνεχίστηκε η διαμάχη των δύο ανδρών, με τον διοικητή να πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό. Αμέσως μετά εξαφανίστηκε.

Χθες, δεν παρουσιάστηκε στο Τμήμα προφασιζόμενος ασθένεια, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη στα όρια του αυτόφωρου. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που θα υποβληθεί στον εισαγγελέα. Εξω από το Τμήμα βρέθηκε ένας κάλυκας από πιστόλι των 9 χιλιοστών. Ενορκη Διοικητική Εξέταση για το περιστατικό παρήγγειλε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αν. Δημοσχάκης, και διέταξε την άμεση μετακίνηση του αξιωματικού από το Τμήμα σε άλλη υπηρεσία.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ: Για τοκογλυφία και εκβιασμό κατηγορείται ένας 38χρονος γιατρός που συνελήφθη προχθές στη Νίκαια από αστυνομικούς του Τμήματος Οικονομικών Εγκλημάτων της Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, ο γιατρός είχε δανείσει σε ιδιοκτήτη χωματουργικών μηχανημάτων το ποσό των 40.000 ευρώ, υποχρεώνοντάς τον μάλιστα να υπογράψει συμφωνητικό για άτοκο δάνειο ύψους 57.200 ευρώ με προσημείωση ενός οικοπέδου 10 στρεμμάτων στην Αντίπαρο, σε περίπτωση που δεν εισπράξει το παραπάνω ποσό. Το συγκεκριμένο οικόπεδο ανήκει σε φίλο του δανειολήπτη και στον οποίο ο κατηγορούμενος είχε δώσει δύο δάνεια συνολικού ποσού 14.000, με την προϋπόθεση ότι θα επιστρέψει το ποσό συν περίπου 15.000 ως τόκους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ