Παρασκευή 22 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΔΕΗ: Παράσταση διαμαρτυρίας για τα εργατικά «ατυχήματα» πραγματοποίησε χτες η «Αγωνιστική Συνεργασία», στο διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ ΑΕ, Τ. Αθανασόπουλο, με αφορμή το θανατηφόρο «ατύχημα» της προηγούμενης Τρίτης στο Νότιο Πεδίο στην Κοζάνη. Η αντιπροσωπεία απαίτησε να ληφθούν άμεσα μέτρα για την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων. Στάση εργασίας από τις 8.30 π.μ. έως και τις 10.30 π.μ. έχει κηρύξει για σήμερα Παρασκευή το Συνδικάτο Οικοδόμων Γρεβενών καταγγέλλοντας τα αλλεπάλληλα εργοδοτικά εγκλήματα στην περιοχή.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ: Την Κυριακή, 24 Ιούνη, ολοκληρώνονται οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, στην Ενωση Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών. Σήμερα οι εργαζόμενοι ψηφίζουν στα κεντρικά της ΑΡΓΟΣ στο Κορωπί (8 π.μ. - 2 μ.μ.). Σάββατο (8 π.μ. - 8 μ.μ.) και Κυριακή (8 π.μ. - 5 π.μ.) οι αρχαιρεσίες θα διεξάγονται στα γραφεία της Ενωσης (Αιόλου 104). Ο «Ενωτικός Συνδυασμός» απευθύνει πλατύ κάλεσμα για την υπερψήφιση του ψηφοδελτίου του.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ: Τις πολιτικές ευθύνες για την ταλαιπωρία των ασφαλισμένων του ΙΚΑ στα ιατρεία του υποκαταστήματος, αλλά και για τις καθημερινές ανατιμήσεις σε όλα τα είδη πλατιάς κατανάλωσης, καταγγέλλει η Ενωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Πειραιά με επιστολή προς τον διοικητή του ΙΚΑ και τον υπουργό Ανάπτυξης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ