Κυριακή 8 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στερνό αντίο στο σ. Λευτέρη Παντερή

Στη μνήμη του συντρόφου Λευτέρη Παντερή, που έφυγε από κοντά μας απρόσμενα, η οικογένειά του, σύντροφοι και φίλοι προσφέρουν στο ΚΚΕ το ποσό των 2.150 ευρώ, αντί στεφανιών, μέσω Επιτροπής Υπαίθρου Ηρακλείου του ΚΚΕ. Ο σύντροφος Λευτέρης από νεαρή ηλικία στάθηκε στο πλευρό της ΕΔΑ πριν τη δικτατορία και μετά το 1974 μέλος και στέλεχος του Κόμματος. Την περίοδο της δικτατορίας μαζί με τον γαμπρό του σύντροφο Μανούσο Κυριάκο είχαν φιλοξενήσει τον κυνηγημένο από τη χούντα, στέλεχος του Κόμματος, Στέλιο Παπαδομιχελάκη από το Μάραθο.

Από το 1985 μέχρι και σήμερα ήταν Γραμματέας της ΚΟΒ Γωνιών του ΚΚΕ με πλούσια δράση. Με τη στήριξη των συγχωριανών του υπήρξε 12 χρόνια αντιπρόεδρος της κοινότητας Γωνιών, 6 χρόνια πρόεδρος του Συνεταιρισμού, 3 χρόνια πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου και πάνω από 10 χρόνια αντιπρόσωπος στην Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ν. Ηρακλείου πάντα με τις θέσεις του ΚΚΕ.

Στην τελευταία του κατοικία τον σύντροφο Λευτέρη συνόδευσαν πλήθος κόσμου, συγχωριανών του, φίλων και συντρόφων. Παρούσα ήταν και αντιπροσωπεία του Κόμματος από την Επιτροπή Περιοχής του ΚΚΕ και την ΕΠ Υπαίθρου Ηρακλείου του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ