Σάββατο 14 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΧΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ - ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
Παρέμβαση για τα προβλήματα στο ΚΑΤ

«Τα νοσοκομεία ανήκουν στο λαό. Εξω οι εταιρείες από την Υγεία», απαίτησαν χτες με παράσταση διαμαρτυρίας στο νοσοκομείο ΚΑΤ μέλη και στελέχη της Αχτίδας Υγείας - Πρόνοιας της ΚΟΑ του ΚΚΕ και κάλεσαν τους εργαζόμενους, τους ασθενείς και επισκέπτες να παλέψουν για αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα Υγείας - Πρόνοιας, για μαζικές προσλήψεις στα νοσοκομεία και το ΙΚΑ, με πλήρη δουλιά και δικαιώματα. Αλλά και να καταδικάσουν και στις εκλογές το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ για την αντιλαϊκή πολιτική τους στην Υγεία, στηρίζοντας το ΚΚΕ που στέκεται μπροστά στους αγώνες με πλαίσιο που απαντάει στις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων και των λαϊκών οικογενειών.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ απέρριψε την τροπολογία του ΚΚΕ για την κατάργηση του χαρατσώματος των ασθενών στα δημόσια νοσοκομεία. Το ΠΑΣΟΚ σιγοντάρισε την κυβερνητική θέση, αρνούμενο ακόμα και να τοποθετηθεί στο θέμα», υπογράμμισαν σε εργαζόμενους και ασθενείς τα στελέχη του Κόμματος. «Κέρδη για τις εταιρείες και νοσοκομεία για το λαό δε συμβιβάζονται», τόνισαν. Επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι το προχθεσινό μερικό μπλακ άουτ στο νοσοκομείο και η τεράστια έλλειψη προσωπικού, που εγκυμονούν πλέον κινδύνους, είναι απόρροια της αντιλαϊκής πολιτικής των ιδιωτικοποιήσεων.

Τα στελέχη του Κόμματος μετέφεραν τις θέσεις αυτές στον διοικητή του νοσοκομείου κ. Τόλη, ενώ διαμαρτυρήθηκαν έντονα και για την αυταρχική απαγόρευση εισόδου - ακόμα και στο προαύλιο του νοσοκομείου - που επέβαλε στο τηλεοπτικό συνεργείο του «902» και τον φωτογράφο του «Ρ» που βρέθηκαν στο νοσοκομείο για να καλύψουν την παράσταση διαμαρτυρίας. Εξίσου προκλητικά, όμως, ο διοικητής επέμεινε ότι τα προβλήματα του νοσοκομείου εντείνονται με κινητοποιήσεις όπως η χθεσινή!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Κινητοποιήσεις χτες για την υγεία του λαού (2012-03-16 00:00:00.0)
Μπαράζ συγχωνεύσεων (2011-07-16 00:00:00.0)
Εκτός λειτουργίας το ακτινολογικό εξαιτίας έλλειψης προσωπικού (2011-04-06 00:00:00.0)
Εστειλαν τα ΜΑΤ να παρεμποδίσουν εξόρμηση του ΚΚΕ (2007-08-11 00:00:00.0)
Παράσταση διαμαρτυρίας για την αντιΚΚΕ επίθεση (2007-08-10 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ