Τετάρτη 12 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
Σε αγωνιστική ετοιμότητα

Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία Β'βάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά πραγματοποίησαν χτες το πρωί οι καθαρίστριες των σχολείων Νομαρχίας Πειραιά με κύριο αίτημα την υπογραφή συμβάσεων σε όλες τις καθαρίστριες που εργάζονταν στα σχολεία και δε μονιμοποιήθηκαν. Στο πλευρό τους ήταν και πάλι χτες, όπως από την πρώτη στιγμή του αγώνα τους, συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ.

Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης επικράτησε ένταση καθώς αστυνομικοί θέλησαν να «συνοδεύσουν» τις εργαζόμενες στα γραφεία της Διεύθυνσης. Οι εργαζόμενες αρνήθηκαν κατηγορηματικά, κάνοντας σαφές πως δεν έχουν ανάγκη από καμιά συνοδεία για να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους.

Από τη συζήτηση με τον προϊστάμενο της Β'βάθμιας Εκπαίδευσης αποσπάστηκαν δεσμεύσεις πως θα εξετάσει τα αιτήματά τους στην κατεύθυνση να δοθεί λύση. Οι εργαζόμενες όμως, όπως τόνισε η Μαργαρίτα Ρεΐση, πρόεδρος του σωματείου καθαριστριών Α' και Β' Εκπαίδευσης Νομαρχίας Πειραιά, παραμένουν σε ετοιμότητα και είναι αποφασισμένες, αν δεν ικανοποιηθούν άμεσα οι δεσμεύσεις και δε δοθούν ικανοποιητικές λύσεις σε όλα τα ζητήματα του κλάδου, όπως απασχόληση όλων των συμβασιούχων, ωράριο, καθηκοντολόγιο κλπ., να κλιμακώσουν τον αγώνα τους με πολύμορφες κινητοποιήσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ