Τετάρτη 7 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ: 24ωρη απεργία, παγκρήτια συγκέντρωση στο Ηράκλειο και πορεία προς τα γραφεία της ΔΥΠΕ Κρήτης πραγματοποίησαν χτες οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας και των τεσσάρων νομών της Κρήτης, στο πλαίσιο 24ωρης απεργίας. Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό όλων των κατηγοριών, τις άθλιες συνθήκες δουλιάς, την εντατικοποίηση, καθώς και τη νέα αντιασφαλιστική επίθεση. Στη συγκέντρωση δυναμική ήταν η παρουσία του ΠΑΜΕ Υγειονομικών.

ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, σήμερα στις 11.30 το πρωί στο υπουργείο Εσωτερικών, διοργανώνει ο Δήμος της Νίκαιας μαζί με τους εργαζόμενους, διεκδικώντας την άμεση μονιμοποίηση των 75 συμβασιούχων του δήμου, που από τις 15 Ιουλίου με ευθύνη της κυβέρνησης παραμένουν απλήρωτοι.

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ: Τις κινητοποιήσεις τους συνεχίζουν οι εργαζόμενοι στο δήμο και τη Δημοτική Επιχείρηση του Ηρακλείου Αττικής απαιτώντας την καταβολή δεδουλευμένων πέντε μηνών. Χτες έληξε η 48ωρη απεργία και από σήμερα συνεχίζουν με επίσχεση εργασίας. Με 48ωρη απεργία συνεχίζουν από σήμερα και οι εργαζόμενοι στο δήμο συμπαραστεκόμενοι στον αγώνα των συναδέλφων τους. Η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Εργαζομένων ΟΤΑ Αττικής σε ανακοίνωσή της δηλώνει τη συμπαράσταση στον αγώνα τους.

ΕΚΑΒ: Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ κάνουν σήμερα τετράωρη στάση εργασίας (9 π.μ.-1 μ.μ.) για ασφαλιστικά και θεσμικά θέματα.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ - ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ: Αύριο Πέμπτη (9.00-17.00) και την Παρασκευή (12.00-21.00) θα διεξαχθούν οι εκλογές του Σωματείου Γυμναστών Προπονητών Ν. Αττικής, στην έδρα του σωματείου (Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος). Οι εργαζόμενοι ψηφίζουν με την αστυνομική τους ταυτότητα και (αν υπάρχει) βιβλιάριο ασθενείας του ΙΚΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ