Παρασκευή 9 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΝΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ»
Στόχος: Να φτάσει παντού!

Από παλαιότερη εξόρμηση «Ριζοσπάστη»
Από παλαιότερη εξόρμηση «Ριζοσπάστη»
Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σ' όλη την Ελλάδα για την κυριακάτικη εξόρμηση με τον «Ρ», που θα δημοσιεύει τη Διακήρυξη της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος για τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του. Με αίσθημα αισιοδοξίας οι Κομμουνιστές και οι ΚΝίτες επιθεωρούν τις δυνάμεις τους και καταστρώνουν τα σχέδιά τους ώστε να μη μείνει ούτε μία λαϊκή οικογένεια σ' όλη την Ελλάδα που να μην έρθει σε επαφή με τη Διακήρυξη.

Στον Πειραιά

Στον Πειραιά, στην Κοκκινιά, στο Ρέντη αλλά και σε όλες τις άλλες συνοικίες της περιοχής, τα μέλη και οι οπαδοί του Κόμματος είναι έτοιμοι.

«Με αισιοδοξία και δύναμη, που απορρέουν από τα 90 χρόνια πρωτοπόρας δράσης του Κόμματος, τονίζει ο Παναγιώτης Κατηφές, γραμματέας της ΚΟ Κοκκινιάς - Ρέντη και μέλος της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΠ, τα μέλη και οι οπαδοί του ΚΚΕ στην Κοκκινιά και στον Ρέντη θα δώσουμε τη μάχη ο Κυριακάτικος «Ριζοσπάστης» να μπει σε κάθε λαϊκό σπίτι, σε κάθε εργασιακό χώρο. Να φτάσει σε κάθε στέκι που συγκεντρώνεται και διασκεδάζει ή αθλείται η νεολαία».

Με περισσότερες δυνάμεις, επισημαίνει, μετά και τα θετικά αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών σε Κοκκινιά και Ρέντη και συνολικά στον Πειραιά και με ανεβασμένες τις ευθύνες για την οργάνωση της λαϊκής και ταξικής πάλης, ανοίγουμε με καλύτερους όρους το ζήτημα της λαϊκής συσπείρωσης σε ένα αγωνιστικό μέτωπο με αντιιμπεριαλιστικά και αντιμονοπωλιακά χαρακτηριστικά.

«Η δράση, υπογραμμίζει, των μελών και των οπαδών του Κόμματος για όλα τα προβλήματα της εργατικής λαϊκής οικογένειας είναι αναγκαίο σήμερα να στοχεύει και να αναδεικνύει την πολιτική πρόταση διεξόδου του Κόμματος για λαϊκή εξουσία και λαϊκή οικονομία».

Στην Κοζάνη

Ιδιαίτερα υψηλά, αλλά και απόλυτα εφικτά - όπως τονίζουν τα στελέχη του Κόμματος - είναι τα πλάνα διακίνησης του Κυριακάτικου «Ριζοσπάστη» με τη Διακήρυξη, που έχουν θέσει οι Κομματικές και ΚΝίτικες Οργανώσεις στο Νομό Κοζάνης.

«Εχουμε πάρει όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε η πανεξόρμηση να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Στόχος μας είναι να φθάσουμε τη διακίνηση του φύλλου του «Ρ» της τελευταίας Κυριακής πριν τις εκλογές. Για το λόγο αυτό, όλα τα όργανα έχουν συνεδριάσει με αντικείμενο τον καλύτερο σχεδιασμό της δουλιάς αυτής της μέρας, αλλά και της Δευτέρας, που θα συνεχιστεί η εξόρμηση σε εργασιακούς χώρους, σε οργανισμούς Κοινής Ωφέλειας και σε σχολές, δηλώνει ο Γιώργος Στραβού, γραμματέας της ΝΕ Κοζάνης του ΚΚΕ και μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του Κόμματος.

«Στο Νομό Κοζάνης, προσθέτει, έχουμε προγραμματίσει εξορμήσεις σε εργασιακούς χώρους της ΔΕΗ, στα ορυχεία και στα χωριά της περιοχής που πλήττονται από τις δραστηριότητες των ορυχείων και την πολιτική της ΔΕΗ. Σκοπός μας είναι να φθάσουμε σε περισσότερο κόσμο και με αφορμή τη Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 90χρονα του Κόμματος να γίνει μια πλατιά συζήτηση για το ρόλο του Κόμματος και την προοπτική της Λαϊκής Εξουσίας - του Σοσιαλισμού. Επίσης στη Φλώρινα, το Αμύνταιο, τα Γρεβενά και στις άλλες περιοχές οι οργανώσεις προγραμματίζουν εξορμήσεις σπίτι σπίτι, σε εργασιακούς χώρους, στα ορυχεία, σε αγροτικούς συλλόγους, στα χωριά».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ