Τρίτη 20 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για τα 90χρονα της Οχτωβριανής Επανάστασης
Αύριο Τετάρτη

-- Από τη ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ, στο Συνεδριακό Κέντρο ΟΛΠΑ (λιμάνι Πάτρας, είσοδος 1), στις 6.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα προβολή βίντεο που επιμελήθηκε η Ιδεολογική Επιτροπή της ΚΕ και έκθεση φωτογραφίας.

Πέμπτη, 22 Νοέμβρη

-- Από τη ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο. Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Από τη ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

Σάββατο, 24 Νοέμβρη

-- Από την Αχτιδική Επιτροπή Ανατ. Υπαίθρου της ΚΟΘ, στις 7 μ.μ., στο ΚΑΠΗ της Μηχανιώνας.

Κυριακή, 25 Νοέμβρη

-- Από τη ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ, στην Καλαμάτα, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «REX», με ομιλητή τον Δημήτρη Αρβανιτάκη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Από τη ΝΕ Χαλκιδικής του ΚΚΕ, στις 11 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αγιονέρι» στον Πολύγυρο.

-- Στον Πειραιά, από την Εργατοϋπαλληλική Αχτίδα Πειραιά του ΚΚΕ, την Αχτίδα Α' Πειραιά και την Κομματική Οργάνωση Ναυτεργατών, στις 11 π.μ., στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Αττικόν». Ομιλητής ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στο Κερατσίνι, από την Αχτίδα Δυτικών Συνοικιών Πειραιά του ΚΚΕ και την Τομεακή Οργάνωση Δυτικών Συνοικιών Πειραιά της ΚΝΕ, στις 11 π.μ., στο θέατρο «Αντώνης Σαμαράκης» στο Κερατσίνι. Ομιλητής ο Κύριλλος Παπασταύρου, υπεύθυνος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Από τη Βορειοανατολική Αχτίδα της ΚΟΑ, στο Χολαργό (Δημαρχείο, αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης») και από την Αχτίδα 3ου-4ου Διαμερίσματος της ΚΟΑ (στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ, Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ