Παρασκευή 23 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΕΝΟΧΟΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΑΙΤΙΑ

Η ΚΛΟΠΗ: «Από το σύνολο των εσόδων του ταμείου των δημοσιογράφων (...) μόλις το 10% θα πηγαίνει σε ειδικό λογαριασμό και το υπόλοιπο 90% του συγκεκριμένου εσόδου θα παραδίδεται ως έχει στο ταμείο των δημοσιογράφων αυτούσιο» (ο Νίκος Τσούτσιας στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

Ο ΑΡΠΑΓΑΣ: «Στην Ελλάδα η μαύρη τρύπα των Ταμείων οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην καταλήστευση των αποθεματικών τους και στα χρήματα που κράτος και εργοδότες χρωστάνε» (από το κύριο άρθρο στα ΝΕΑ).

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ: «Είναι πανέξυπνα παιδιά, αν είχαν τη δυνατότητα θα προχωρούσαν (...) ορισμένοι πηγαίνουν στο βουνό για να προσέχουν τα πρόβατα και κατεβαίνουν στο χωριό μια φορά τον μήνα. Οι περισσότεροι κάτοικοι μεγαλύτερης ηλικίας δεν έχουν τελειώσει καν το Δημοτικό. Οταν πηγαίνω στο καφενείο, κάποιοι μου ζητάνε να τους διαβάσω εφημερίδα και με πιάνει παράπονο: αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε, αναρωτιέμαι και δακρύζω» (ο γλύπτης Διονύσης Ποταμιάνος, «ξενομπάτης» στα Ζωνιανά / ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

Η ΜΑΦΙΑ: «Σε μάρτυρα κλειδί που κατέθεσε στη δίκη των δύο αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος η οποία έγινε στο αυτόφωρο στα τέλη Σεπτεμβρίου και κατηγορούνταν ότι χρηματίστηκαν για να κάνουν τα στραβά μάτια σε δουλεμπορικά σκάφη που αποβίβαζαν λαθρομετανάστες σε ερημικές ακτές της Χαλκιδικής ανήκει το πτώμα του 65χρονου που βρέθηκε νεκρός στο φράγμα του Αγίου Αντωνίου Θεσσαλονίκης» (το ρεπορτάζ στο ΕΘΝΟΣ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ