Σάββατο 24 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΛΑΡΥΜΝΑ: Ημερίδα με θέμα «ΛΑΡΥΜΝΑ: ΣΤΟΠ στην ολοκληρωτική οικολογική καταστροφή από τη ρυπογόνα παραγωγική δραστηριότητα Λάρκο, αμμοβολών, ιχθυοκαλλιεργειών, ΟΧΙ στην κατασκευή μονάδας ρεύματος 800 MW. ΛΑΡΥΜΝΑ: SOS προτάσεις για λήψεις μέτρων ώστε να αποτραπεί ο αφανισμός του τόπου μας, για να σωθούμε», συνδιοργανώνουν την Πέμπτη 29 Νοέμβρη, ο «Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος "Λάρυμνα"» και η Ενωση Ελλήνων Χημικών. Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί στη Λάρυμνα.

ΖΩΝΙΑΝΑ: Στην περιουσιακή κατάσταση του 24χρονου επικεντρώνονται οι αστυνομικές έρευνες στην Κρήτη. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., το τελευταίο διάστημα, «μετανάστευσαν» στο εξωτερικό, από τραπεζικούς του λογαριασμούς μέσω τραπεζών του Ρεθύμνου, εκατομμύρια ευρώ, ενώ φέρεται να είναι κάτοχος πολυτελών σπιτιών τόσο ο ίδιος όσο και συγγενικά του πρόσωπα. Για το λόγο αυτό, ερευνώνται οι τίτλοι ακινήτων δύο οικογενειών, μέλη των οποίων θεωρούνται ύποπτοι για τη συμμετοχή στην ενέδρα κατά αστυνομικών.

ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ Χριστόδουλο επισκέφτηκε χτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος δήλωσε ότι βρήκε τον αρχιεπίσκοπο ευδιάθετο, με κουράγιο, αισιοδοξία και δύναμη για να ξεπεράσει τα προβλήματα της υγείας του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ