Κυριακή 17 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΟΛΑΙΑ
Μεγάλη συμμετοχή κορυφαίων καλλιτεχνών

Για άλλη μια φορά από τις τρεις σκηνές του Φεστιβάλ θα περάσουν και τις τέσσερις μέρες μια σειρά καταξιωμένοι και κορυφαίοι καλλιτέχνες, με πλούσια προσφορά στο ποιοτικό ελληνικό τραγούδι. Μαζί τους θα τραγουδήσουν οι χιλιάδες νέοι και νέες επισκέπτες, θα γλεντήσουν, θα περάσουν αξέχαστες στιγμές. Ομως και για τους ερμηνευτές, πολλοί από τους οποίους είναι πιστοί στη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις της ΚΝΕ τα τελευταία χρόνια, το κλίμα και η ζεστασιά που βρίσκουν στο νεανικό κοινό του Φεστιβάλ αποτελούν μοναδικά στοιχεία.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα ανοίξει την Τετάρτη 20/9, με μια μεγάλη συναυλία, ο Δημήτρης Μητροπάνος. Επίσης, την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων, στις τρεις σκηνές του Φεστιβάλ, θα τραγουδήσουν οι: Παντελής Θαλασσινός, «Συνήθεις Υποπτοι», «Υπόγεια Ρεύματα», Κ. Μάτζιος - Λ. Αλκαίου, Στέλιος Βαμβακάρης και Γιώτα Βέη.

Την Πέμπτη 21/9 από το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι συναυλίες των «Πυξ - Λαξ», μαζί με το συγκρότημα «ΟΝΑΡ», κι ακόμα συναυλίες των: Μ. Φάμελου - Ν. Ζιώγαλα, Μπ. Τσέρτου, Μ. Πασχαλίδη, «Ενοχο Λα», Χ. Κροκίδη. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί τιμητική βραδιά στον Κ. Βίρβο και τον Θ. Δερβενιώτη, με τις Χ. Λαμπράκη, Θ. Στίγκα, Α. Παπαϊωάννου και Λ. Δημόγλου.

Το καταπληκτικό τους πρόγραμμα θα παρουσιάσουν την Παρασκευή ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Θάνος Μικρούτσικος. Την ίδια μέρα συναυλίες θα δώσουν, επίσης, ο Ν. Πορτοκάλογλου, οι «Magic de Spell», ο Β. Κορακάκης, η Σ. Βαζούρα με τα Χάλκινα Γουμένιτσας, οι «Ενδελέχεια».

Τέλος, το Σάββατο 23/9, το πρόγραμμα του Φεστιβάλ κλείνει με τους Δ. Τσακνή - Λ. Μαχαιρίτσα, Μ. Κανά - Ορ. Περίδη, «Apyrimac», «Closer», Γ. Ανδρεάτο - Δ. Λογαρά - Ν. Βουδούρη, Δ. Κοντογιάννη - Σ. Παπάζογλου.

Στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα συμμετάσχουν επίσης και πολλοί νέοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα, ανάμεσα στους οποίους οι: Κατερίνα Παπακωνσταντίνου, Δημήτρης Τσεκούρας, Γιώργης Χριστοδούλου, «7 πέπαλ», «Νυν και Αεί», «Σεπτέτο Ανθών», «Αρόδο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ