Τρίτη 15 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Παραμένει χωρίς διοίκηση

Χωρίς Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) από τον Ιούνη του 2007 βρίσκεται το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, με αποτέλεσμα μια σειρά διοικητικών πράξεων που απαιτούν τη σχετική απόφασή του να παραμένουν σε εκκρεμότητα και να μην προωθούνται (π.χ. προσλήψεις προσωπικού, αγορά ιατρικών μηχανημάτων κλπ.). Αμεσες απαντήσεις για το ζήτημα αυτό ζητάει ο βουλευτής του ΚΚΕ Μπάμπης Χαραλάμπους, με Επίκαιρη Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τον υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Το γεγονός αυτό - επισημαίνει ο βουλευτής του ΚΚΕ - επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την υπάρχουσα δυσλειτουργία του νοσοκομείου, για την οποία είναι ενήμερο το υπουργείο και ήδη έχουμε φέρει στη Βουλή με προηγούμενη Επίκαιρη Ερώτησή μας. Επιπλέον, οι τελευταίες παράνομες ρουσφετολογικές αποσπάσεις γιατρών από το νοσοκομείο έχουν δημιουργήσει μια εκρηκτική κατάσταση στη λειτουργία του.

Μετά από αυτά, ο Μ. Χαραλάμπους ρωτά τον υπουργό τι προτίθεται να πράξει, προκειμένου να επιλυθεί άμεσα το ζήτημα της συγκρότησης του ΔΣ, να ανακληθούν οι παράνομες αποσπάσεις των γιατρών και να καλυφθούν άμεσα με μόνιμο προσωπικό όλες οι κενές οργανικές θέσεις του νοσοκομείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ