Τρίτη 15 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΔΙΕΘΝΗ
ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΒΑΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Εκδήλωση αλληλεγγύης και συμπαράστασης

Ολα έτοιμα για τις εκλογές της Κυριακής στην Κούβα

Εκδήλωση αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τους πέντε Κουβανούς αγωνιστές διοργανώνεται την Πέμπτη, 17 Γενάρη 2008, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα Τελετών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60). Γίνεται υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Κούβας και με τη συνεργασία του Ιδρύματος Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, της Ελληνικής Επιτροπής Υποστήριξης των πέντε Κουβανών πατριωτών με επικεφαλής τον Μίκη Θεοδωράκη και του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας και Αλληλεγγύης.

Την Κυριακή οι εκλογές στην Κούβα

Πάνω από 8,3 εκατομμύρια Κουβανοί καλούνται να προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή, 20 Γενάρη - από τους οποίους πάνω από ένα εκατομμύριο για πρώτη φορά - για να εκλέξουν τους 1.201 αντιπροσώπους τους για τα 14 Περιφερειακά Συμβούλια και τους 614 βουλευτές της Εθνοσυνέλευσης της Λαϊκής Εξουσίας.

Ολοι οι μηχανισμοί είναι έτοιμοι για την εκλογική διαδικασία στα σχεδόν 39.000 εκλογικά τμήματα σε ολόκληρη τη χώρα, σύμφωνα με εκπροσώπους της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής. Εχουν προηγηθεί μαζικές συγκεντρώσεις με υποψηφίους σε γειτονιές, σχολεία και τόπους δουλιάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ