Παρασκευή 18 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ενας νεκρός σε συμπλοκή στη Λούτσα

Συμπλοκή με έναν 24χρονο νεκρό και έναν τραυματία, έγινε χτες τα ξημερώματα έξω από καφετέρια στη Λούτσα. Δράστες φέρονται να είναι τέσσερα άτομα, εκ των οποίων οι τρεις έχουν συλληφθεί (με τον ένα, μάλιστα, να παραδέχεται τη συμμετοχή του στο επεισόδιο και τους άλλους να αναγνωρίζονται από αυτόπτες μάρτυρες).

Τα δύο θύματα έφτασαν - σύμφωνα με πληροφορίες - στην καφετέρια που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Απόλλωνος και Αρτέμιδος, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης μαζί με άλλο ένα άτομο. Στο κατάστημα ήταν και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος με έναν υπάλληλο. Ξαφνικά μπήκαν στο κατάστημα τέσσερα άτομα και ξεκίνησε φραστικό επεισόδιο. Λίγο αργότερα, έξω από το κατάστημα, οι τέσσερις επιτέθηκαν με μαχαίρια και λάμες στους δύο. Αμέσως μετά τη συμπλοκή, οι δράστες εξαφανίστηκαν με αυτοκίνητο και η αστυνομία αναζητούσε τα ίχνη τους.

Τα θύματα διακομίστηκαν στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου ο 24χρονος υπέκυψε στα τραύματά του. Σε σοβαρή κατάσταση ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο «Σωτηρία» και μετά από χειρουργικές επεμβάσεις διέφυγε τον κίνδυνο.

Σημειώνεται ότι αρκετά ΜΜΕ έκαναν αναφορά σε επεισόδιο μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Κάτοικοι της περιοχής και πηγές από την αστυνομία κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα διαφορών που σχετίζονται με υποθέσεις ναρκωτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον Αύγουστο και μετά υπήρχαν μηνύσεις εκατέρωθεν για απειλές και εξυβρίσεις. Σημειώνεται ότι ένας από τους κατηγορούμενους κατέθεσε πως οι διαφορές ήταν προσωπικές και όχι οπαδικές.

Η συμπλοκή ξύπνησε στους κατοίκους μνήμες του περασμένου Μάρτη με τη συμπλοκή οπαδών στην Παιανία, όπου είχε χάσει τη ζωή του ένας 23χρονος. Ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, μιλώντας για το περιστατικό, σημείωσε ότι: «Μη βιαζόμαστε να καταλήγουμε σε συμπεράσματα για τα κίνητρα αυτής της ενέργειας. Είναι χαρακτηριστικό, επειδή σπεύδουν ορισμένοι να δώσουν μορφή αθλητικής βίας, ότι το γεγονός έγινε μακριά από αθλητικούς χώρους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ