Παρασκευή 18 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΕΙ
Αντιδρούν στις ελλείψεις

Παράσταση διαμαρτυρίας στη Διοίκηση του ΤΕΙ Αθήνας πραγματοποίησαν χτες σπουδαστές του ιδρύματος ανταποκρινόμενοι στο σχετικό κάλεσμα του Πανελλαδικού Συντονιστικού Αγώνα των ΤΕΙ.

Οι σπουδαστές συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του ιδρύματος, στον οποίο έθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις σπουδές τους. Χαρακτηριστικά οι σπουδαστές ανέφεραν ότι δεν έχουν ακόμα λάβει όλα τα συγγράμματα ενώ η εξεταστική έχει αρχίσει. Ακόμα, σημείωσαν ότι παρόλο που μετά από κινητοποιήσεις των σπουδαστών το ίδρυμα αγόρασε μηχανήματα για να εκτυπώνουν οι σπουδαστές της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών τις εργασίες τους δωρεάν, τα μηχανήματα δε λειτουργούν γιατί δεν υπάρχει προσωπικό... Τα παραπάνω προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι σπουδαστές απορρέουν σε μεγάλο βαθμό και από το μειωμένο προϋπολογισμό που υιοθέτησε φέτος η Διοίκηση του ιδρύματος.

Παράσταση διαμαρτυρίας στη Διοίκηση του ΤΕΙ Πειραιά προγραμματίζουν σήμερα στη 1 το μεσημέρι οι σπουδαστές του ιδρύματος. Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού των σπουδαστών προγραμματίζεται για τις 8 του Φλεβάρη με παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ