Σάββατο 19 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τι συμβαίνει με το νερό στο Σχηματάρι;

Ερωτηματικά και έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει η πρόσφατη ανακοίνωση του Δήμου Σχηματαρίου, με την οποία ζητούσε από τους κατοίκους της πόλης να μη χρησιμοποιήσουν το νερό από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (16/1) μέχρι το πρωί της Πέμπτης, για «πόση, μαγείρεμα, ζεστό μπάνιο».

Στην ανακοίνωση, δεν αναφερόταν ο λόγος για τον οποίο δε θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί το νερό, πέραν του ότι έπρεπε να πραγματοποιηθεί «καθαρισμός της Δεξαμενής και του Δικτύου Υδρευσης». Για ποιο λόγο, όμως, έπρεπε να γίνει αυτός ο καθαρισμός; Τι προβλήματα υπάρχουν; Σύμφωνα με τους κατοίκους, δεν έχει δοθεί ουσιαστική απάντηση από την πλευρά του Δήμου. Το αποτέλεσμα είναι, οι κάτοικοι, μέχρι και σήμερα, να αγοράζουν εμφιαλωμένο νερό.

Την ίδια στιγμή, οι ανησυχίες τους, για την ποιότητα του πόσιμου νερού, που τρέχει στις βρύσες του κάθε σπιτιού, εντείνονται. Και ζητούν επίμονα, πειστικές απαντήσεις, στο «γιατί», πολύ περισσότερο όταν στην ευρύτερη περιοχή, παραμένουν τα προβλήματα με το μολυσμένο νερό του Ασωπού...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ