Σάββατο 2 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΛΑ.Ο.Σ.
Διαγραφές, δίκες, μεσιτείες

Τη διαγραφή της Α. Αθήνη από μέλος του κόμματος ανακοίνωσαν χθες στο ΛΑ.Ο.Σ. Η ευρύτερα γνωστή από χαστούκι που έδωσε παλαιότερα στη χήρα Α. Παπανδρέου, πολιτεύτρια, ως πρώτη επιλαχούσα στη Β` Αθήνας με το κόμμα Καρατζαφέρη, προσέφυγε στο Εκλογοδικείο εναντίον του εκλεγμένου βουλευτή και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΛΑ.Ο.Σ., Κ. Αϊβαλιώτη (κατηγορείται ως φυγόστρατος).

Μιλώντας χθες σε δημοσιογράφους, ο Γ. Καρατζαφέρης υπερασπίστηκε τον Κ. Αϊβαλιώτη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα πάει φαντάρος, ούτως ή άλλως, κάποια στιγμή». Στο ενδεχόμενο το Εκλογοδικείο να τον κηρύξει ανυπότακτο, απάντησε ότι «όλες αυτές είναι υποθέσεις, οι οποίες μεθοδεύονται από εκείνους οι οποίοι θέλουν να δημιουργήσουν μία αύξηση στην Κοινοβουλευτική τους Ομάδα, έστω και με ένα χαστούκι». Βέβαια, πρώτος αυτός αξιοποίησε το εν λόγω «χαστούκι», βάζοντάς το στις λίστες υποψηφίων του κόμματός του.

Εξάλλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ALPHA 98,9», καυχήθηκε ότι αυτός βοήθησε να ενταχθεί στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο φερόμενος σήμερα ως διαμεσολαβητής μεταξύ Κλαδά και Τριανταφυλλόπουλου - Αναστασιάδη, βουλευτής Κ. Κουκοδήμος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ