Τρίτη 5 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΗΘΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ: «Η υπόθεση του χρηματισμού πολιτικών και κρατικών αξιωματούχων από τη SIEMENS είναι πολύ σοβαρή (...) τα στοιχεία που έχουν ήδη συγκεντρωθεί είναι σημαντικά και εφ' όσον οι ελληνικές δικαστικές και διωκτικές αρχές επιδείξουν ζήλο και στοιχειώδη επαγγελματισμό μπορεί να οδηγήσουν και στην αποκάλυψη της ταυτότητας όσων δωροδοκήθηκαν» (από το κύριο άρθρο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΟΝΟΜΑΤΑ: «Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι με αποφάσεις της διυπουργικής επιτροπής η υλοποίηση του έργου της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων ανατέθηκε για λόγους ταχύτερης και αποτελεσματικής διεκπεραίωσης - στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας (...) ο κ. Παπαντωνίου τονίζει στη δήλωσή του ότι πρέπει το ταχύτερο δυνατό να χυθεί άπλετο φως με κάθε μέσο - δικαστικό και κοινοβουλευτικό - σε αυτή την υπόθεση που δηλητηριάζει τη δημόσια ζωή του τόπου» (το ρεπορτάζ στο ΕΘΝΟΣ).

ΧΡΗΜΑ: «Η κυβέρνηση έπρεπε να είχε προλάβει τα αίσχη, ακόμα και διατάσσοντας τη σύλληψη των επικεφαλής της καταδρομικής ενέργειας, που, ανενόχλητοι, κατάφεραν να προκαλέσουν μπλακ άουτ σε μια κολοσσιαίου - εγχώριου και διεθνούς - ενδιαφέροντος εξέλιξη που αφορά μια εισηγμένη στο Χρηματιστήριο εταιρεία με εκατοντάδες χιλιάδες μετόχους» (το ρεπορτάζ στην ΑΥΡΙΑΝΗ).

ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ: «Η εκκλησία της Ελλάδος χρειάζεται έναν Αρχιεπίσκοπο με όραμα, έναν θρησκευτικό ηγέτη που οι κεραίες του θα συλλαμβάνουν τα μηνύματα των καιρών και θα καταστήσουν την Εκκλησία παράγοντα προόδου, ο οποίος θα στηρίζει τη συνοχή της κοινωνίας (...) το Αγιον Πνεύμα έχει τώρα τον Λόγο» (ο Σ. Ψυχάρης στο ΒΗΜΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ