Τετάρτη 6 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ

Τις πολιτικές εξελίξεις και την πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ, συζητούν αυτήν την περίοδο Κομματικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα, διοργανώνοντας συσκέψεις και εκδηλώσεις, ανοιχτές σε φίλους του Κόμματος, αλλά και σε κάθε άνθρωπο που προβληματίζεται και θέλει να ανιχνεύσει έναν διαφορετικό δρόμο, να ακούσει τι προτείνει το ΚΚΕ, να καταθέσει τις σκέψεις του. Συγκεκριμένα:

-- Σήμερα, Τετάρτη, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αμφισσας, στις 6.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γιάννης Παναγής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Σήμερα, Τετάρτη, στις 6.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Νομού Αττικής (πλατεία Βικτωρίας), από την Αχτίδα Τηλεπικοινωνιών. Θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις - Η πρόταση εξουσίας του ΚΚΕ», διοργανώνει η ΝΕ Λασιθίου του ΚΚΕ, σήμερα, Τετάρτη 6 Φλεβάρη, με κεντρικό ομιλητή τον Τηλέμαχο Δημουλά, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αγίου Νικολάου, στις 7 το απόγευμα.

-- Αύριο, Πέμπτη 7/2, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ από την Αχτίδα Εκπαιδευτικών. Θα μιλήσει η Ελένη Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Αύριο, Πέμπτη 7/2, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης, στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Αύριο, Πέμπτη 7/2, στις 7.30 μ.μ., στο Θέατρο Παπαδημητρίου στη Χαλκίδα. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Αύριο Πέμπτη, 7 Φλεβάρη, στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στην Καλαμπάκα, στο κέντρο «Δούρειος», (δίπλα στο ΚΤΕΛ), για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, θα μιλήσει ο Αντώνης Σκυλλάκος, Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και μέλος την ΚΕ του Κόμματος.

-- Εκδήλωση για την πολιτική πρόταση του Κόμματος πραγματοποιεί η ΝΕ Αρτας του ΚΚΕ αύριο, Πέμπτη 7 Φλεβάρη και ώρα 7.30 μ.μ. στο Πολύδροσο, με ομιλητή τον Βασίλη Ζιώβα, μέλος της ΝΕ Αρτας του ΚΚΕ.

-- Το Σάββατο, 9/2, στις 6,30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Διαμερίσματος (πλ. Σωτήρη Πέτρουλα). Θα μιλήσει ο Μπάμπης Αγγουράκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Το Σάββατο 9/2, στο Πολιτιστικό Κέντρο ΟΝΑ (Βαφειοχωρίου και Καρολίδου), από τις ΚΟΒ και ΟΒ Γκύζη, στις 7 μ.μ. Ομιλήτρια θα είναι η Παναγή Σπυρέτα, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή 10/2 στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων (πλ. Μητροπόλεως), από τις Κομματικές Οργανώσεις ιδιωτικών υπαλλήλων της Αχτίδας Υπηρεσιών. Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Την Κυριακή, 10/2, στις 11 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου, οι κομματικές οργανώσεις καλούν σε συζήτηση για τις εξελίξεις και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Π. Αλέπης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Την Κυριακή, 10/2, στις 7 μ.μ. από τις κομματικές οργανώσεις του 2ου Διαμερίσματος θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη - συζήτηση με το ίδιο θέμα στην αίθουσα Μουσικών Συνόλων του Δήμου Αθηναίων, (Αρτέμωνος 7, Ν. Κόσμος). Θα μιλήσει ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Την Κυριακή 10/2, στις 11 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Μελισσίων (πλατεία Αγ. Γεωργίου) από τις Κομματικές Οργανώσεις Μελισσίων. Θα μιλήσει ο Γ. Κουλούρης, Γραμματέας της Βορειοανατολικής Αχτίδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ