Τετάρτη 6 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καβγάς Καρατζαφέρη - Ρουσόπουλου

Ενδοοικογενειακή κόντρα μεταξύ του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. και του κυβερνητικού εκπροσώπου σημειώθηκε τα τελευταία εικοσιτετράωρα, που συνοδεύτηκε από καταγγελίες για ανάμειξη στα εσωτερικά των δύο «αδελφών» κομμάτων.

Η αρχή έγινε από τον Γ. Καρατζαφέρη που «διέκρινε» τον Θ. Ρουσόπουλο πίσω από την επιχείρηση υφαρπαγής της έδρας του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Κ. Αϊβαλιώτη. «Τα κάνει αυτά ο Ρουσόπουλος για να δημιουργήσει κολπάκια σε μένα. Οπως ο Ρουσόπουλος διαδίδει ότι ο Ζαγορίτης έχει βγει με 2 βουλευτές δικούς μου», είχε δηλώσει προχτές στον «Αλφα 9,89», ενώ δε δίσταζε να απειλήσει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο πως «όποιος προσπαθήσει να μου πειράξει την ΚΟ, θα του αλλάξω τα φώτα, να το ξέρει».

Απαντώντας χτες ο Θ. Ρουσόπουλος, αφού σημείωσε ότι είναι δικαίωμα του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του, συμπλήρωσε ότι «δεν είναι δικαίωμά του να λασπολογεί, πράγμα το οποίο είδα ότι κάνει σε ό,τι αφορά το πρόσωπό μου, αλλά αν έτσι κρίνει ότι πρέπει να ασκήσει πολιτική, Δημοκρατία έχουμε, ελευθερία έχουμε».

Ο Γ. Καρατζαφέρης επιχείρησε να κλείσει το θέμα δηλώνοντας ότι «ο κ. Ρουσόπουλος απ' ό,τι φαίνεται πήρε το μήνυμα. Συνεννοηθήκαμε μια χαρά». Την ίδια στιγμή όμως υπερασπιζόταν το δικαίωμά του να παρεμβαίνει στις εσωκομματικές εξελίξεις της ΝΔ. «Δεν είναι γείτονας το ΠΑΣΟΚ (σ.σ. της ΝΔ), γείτονας του ΠΑΣΟΚ είναι ο Συνασπισμός. Γείτονας της ΝΔ είμαι εγώ. Οπότε με ενδιαφέρει», είπε χαρακτηριστικά στον «Αθήνα 9,84».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ