Τρίτη 19 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ βρήκε χτες το πρωί ηλικιωμένη γυναίκα όταν άρπαξε φωτιά η ισόγεια κατοικία όπου έμενε μόνη της, στην οδό Φιλαδέλφειας στο Αιγάλεω. Περίοικοι που είδαν τη φωτιά ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και παράλληλα, με ό,τι μέσα μπορούσαν, κατάφεραν να τη σβήσουν, πριν ακόμη φτάσει η Πυροσβεστική. Οι πυροσβέστες που μπήκαν στο σπίτι, βρήκαν νεκρή τη γυναίκα από εγκαύματα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η φωτιά προκλήθηκε πιθανότατα από σόμπα υγραερίου.

ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ: Το περασμένο Σάββατο το πρωί έγινε στη Μητρόπολη Αθηνών η τελετή ενθρόνισης του νέου αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

ΣΕΙΣΜΟΣ 4,4 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 3.33 τα ξημερώματα της Κυριακής, με επίκεντρο την περιοχή της Φυλής στην Πάρνηθα. Οι σεισμολόγοι ήταν καθησυχαστικοί και σημείωναν ότι το επίκεντρο δεν ήταν το ίδιο με το σεισμό της Πάρνηθας το 1999.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΣΜΕΔΕ: Η Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Συνταξιούχων του ΤΣΜΕΔΕ καλεί στους συναδέλφους μηχανικούς να στηρίξουν μαζικά και αποφασιστικά με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιό της στις εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ της Ενωσης Συνταξιούχων Ταμείου Ασφαλίσεως Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Εργων.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν μαζί με την εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Πέμπτη, 21 Φλεβάρη 2008 και ώρα 11.00, στο κτίριο του ΤΕΕ (Καραγιώργη Σερβίας 4, 5ος όροφος), και σε περίπτωση μη απαρτίας, την Πέμπτη, 28 Φλεβάρη, την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο. Τηλέφωνο επικοινωνίας με την Πανεπιστημονική: 6973 001389.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ