Τρίτη 26 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ
Οι νεολαίοι έπαιξαν μπάλα για το βουνό

«Για να μην έχουμε πράσινο μόνο στο ...τερέν ...παίζουμε μπάλα στην Πάρνηθα». Το είπαν και το έκαναν πράξη την περασμένη Κυριακή στο δημοτικό γήπεδο των Θρακομακεδόνων στους πρόποδες της Πάρνηθας ΚΝίτες και ΚΝίτισσες μαζί με πολλούς ακόμα νέους αλλά και... μεγαλύτερους.

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των Οργανώσεων Αττικής της ΚΝΕ για «Δράση τώρα για την Πάρνηθα» συμμετείχαν στο τουρνουά ποδοσφαίρου το οποίο αποτέλεσε την αφετηρία των πρωτοβουλιών τους στο πλαίσιο της δίμηνης καμπάνιας της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής για την προστασία του βουνού. Από νωρίς το πρωί ΚΝίτες και ΚΝίτισσες είχαν βρεθεί στο γήπεδο, φροντίζοντας την οργάνωση της εκδήλωσης. Υψωσαν κόκκινες σημαίες, έβαλαν αφίσες και άπλωσαν ένα τεράστιο πανό της ΟΒ Θρακομακεδόνων, στέλνοντας το σύνθημα: «Μην τους αφήσεις σε χλωρό κλαρί γιατί και αυτό... θα το πουλήσουν».

Οπως διαμήνυσαν την Κυριακή ΚΝίτες και ΚΝίτισσες το τουρνουά ήταν η αρχή, ανανεώνοντας το ραντεβού της δράσης τους για την Πάρνηθα για το επόμενο Σαββατοκύριακο με σειρά εκδηλώσεων. Η κορύφωση των πρωτοβουλιών θα είναι τα «αγωνιστικά κούλουμα», που ήδη έχουν αρχίσει να οργανώνουν για την Καθαρή Δευτέρα, στις 10 του Μάρτη, στην οδό Πάρνηθος, στη 16η στάση, με γλέντι, λαϊκή συναυλία, λαγάνες, χαρταετούς, κ.ά.

  • Αύριο Τετάρτη 27 Φλεβάρη οι ΚΟ Μενιδίου διοργανώνουν εκδήλωση στις 6 μ.μ. στο δημαρχείο Μενιδίου για την Πάρνηθα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ