Τρίτη 26 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΓΟΝΕΙΣ «ΙΘΑΚΗΣ»
«Πρόταση συντήρησης του νοσηρού φαινομένου»

«H πρόταση του εισαγγελέα Θεσσαλονίκης κυρίου Φλωρίδη για ελεύθερη διακίνηση υποκατάστατων στοχεύει στη συντήρηση ενός νοσηρού κοινωνικού φαινομένου, που το μόνο που θα προσφέρει στην κοινωνία μας είναι η εδραίωση της ναρκω-κουλτούρας».

Αυτό τονίζει με ανοιχτή του επιστολή προς τα αρμόδια υπουργεία ο Σύλλογος οικογενείας και φίλων ΚΕΘΕΑ - ΙΘΑΚΗ. «Αντί να επικεντρώνεται η προσοχή των διωκτικών αρχών στην καταπολέμηση των ναρκωτικών ουσιαστικά και αποτελεσματικά, ακούμε για ελεύθερη διακίνηση εξαρτησιογόνων ουσιών από γιατρούς του ΕΣΥ και από ιδιώτες γιατρούς. Εμείς, οι γονείς που βιώσαμε τα θετικά αποτελέσματα των στεγνών προγραμμάτων και ιδιαίτερα αυτό της Ιθάκης, θεωρούμε άκρως επικίνδυνη τη συγκεκριμένη άποψη του κυρίου Φλωρίδη και απαιτούμε την ανάκλησή της», τονίζεται στην επιστολή.

Και προστίθεται, ότι η ελεύθερη συνταγογράφηση και ιδιαίτερα από ιδιώτες, το μόνο που θα πετύχει, είναι τον ακόμα μεγαλύτερο πλουτισμό κάποιων επιτηδείων.

Πλούσιος απολογισμός

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός της δράσης του Συλλόγου Οικογένειας και Φίλων «ΙΘΑΚΗ» Θεσσαλονίκης καταμετρώντας σημαντικά βήματα στη συσπείρωση και τη δράση του. Ο απολογισμός πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Φλεβάρη σε αίθουσα της ΕΔΟΘ, με προσκεκλημένους το Συνδικάτο Οικοδόμων, εκπρόσωπο του γυναικείου κινήματος της ΟΓΕ, και του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του αθλήματος τζούντο.

Το πλατύ άνοιγμα του Συλλόγου στο λαό και τη νεολαία της Θεσσαλονίκης, και ο συντονισμός της δράσης του με το Συνδικάτο Οικοδόμων Θεσσαλονίκης και τους συλλόγους γυναικών της ΟΓΕ τέθηκαν στον προσανατολισμό του συλλόγου. Υπογραμμίστηκε, τέλος, η ανάγκη για εξεύρεση μόνιμης στέγης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ