Τρίτη 19 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΝΕΟΛΑΙΑ
Αφιερώματα στον αθλητισμό - αθλητικοί αγώνες

Μια σειρά αθλητικές δραστηριότητες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του 26ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», παράλληλα με τα αφιερώματα στον αθλητισμό. Συγκεκριμένα, θυμίζουμε ότι θα υπάρχουν περίπτερα αφιερωμένα στον αθλητισμό, έκθεση σκίτσου για την Ολυμπιάδα του 2004, καθώς και οθόνη, όπου θα προβάλλονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Σίδνεϊ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συζήτηση με θέμα «Ολυμπιάδα 2004: Μύθοι και πραγματικότητα», όπου θα συμμετέχουν οι: Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Νίκος Μπεργελές, επίκουρος καθηγητής ΤΕΦΑΑ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, πρώην ΓΓ Αθλητισμού και πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Μαριλένα Ιατρίδου, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής για τη διάσωση του Σαρωνικού και Γιάννης Αργυροκαστρίτης, εκπρόσωπος της Κομμουνιστικής Ανανέωσης.

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν τρεις αγώνες μπάσκετ με Θεραπευτικές Κοινότητες στις 5 μ.μ., στις 6 μ.μ. και στις 7 μ.μ. αντίστοιχα. Επίσης, οι επισκέπτες του Φεστιβάλ θα μπορούν να παρακολουθήσουν ή και να συμμετάσχουν ακόμα στα τουρνουά σκάκι και πινγκ πονγκ, που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του αθλητισμού.

Μεθαύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθούν παιχνίδια μπαράζ στο μπάσκετ μεταξύ των ηττημένων ομάδων κι ακόμα αγώνες μπλιτς στο σκάκι και πινγκ πονγκ.

Οι ημιτελικοί στο μπάσκετ θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθούν αγώνες σιμουλτανέ στο σκάκι και θα συνεχιστεί το τουρνουά πινγκ πονγκ.

Την τελευταία ημέρα κορύφωσης του Φεστιβάλ, το Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί λαϊκός δρόμος, που θα καλύψει μια απόσταση μέσα και έξω από το χώρο της μεγάλη κόκκινης πολιτείας και η εκκίνησή του θα δοθεί στις 5 το απόγευμα. Επίσης, το Σάββατο, στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ο τελικός στο τουρνουά μπάσκετ και στις 10 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί και πάλι αγώνας σιμουλτανέ σκάκι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ