Πέμπτη 6 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ: Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιεί σήμερα Πέμπτη, στη 1 το μεσημέρι, η «Συμπαράταξη για την Αθήνα», με θέμα την αντισεισμική προστασία της πρωτεύουσας, με αφορμή και τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τα σημαντικά προβλήματα στατικότητας ορισμένων Παιδικών Σταθμών στο δήμο.

Η ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ οργάνωση «Ενοπλη Επαναστατική Δράση» ανέλαβε την ευθύνη για τις βομβιστικές επιθέσεις της περασμένης Δευτέρας σε βάρος του κτιρίου της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και σε βάρος της Εφορίας Αργυρούπολης, το Γενάρη του 2007, με προκήρυξη που έστειλε άγνωστος στην εφημερίδα «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ».

ΤΡΟΧΑΙΟ ατύχημα σημειώθηκε χθες το πρωί στο Μοσχάτο. Ο οδηγός του λεωφορείου του ΟΑΣΑ παραβίασε πινακίδα στοπ και προκειμένου να αποφύγει σύγκρουση με διερχόμενο όχημα, προσέκρουσε σε μαντρότοιχο πολυκατοικίας. Κανείς από τους 10 επιβάτες του οχήματος δεν τραυματίστηκε.

ΕΠΙΘΕΣΗ με πέτρες και ξύλα έκαναν χτες το μεσημέρι άγνωστοι στο κτίριο της Δημοτικής Αστυνομίας στο Παγκράτι. Ακόμα, προκάλεσαν φθορές στα αυτοκίνητα της υπηρεσίας του δήμου, ενώ αναποδογύρισαν και ένα από αυτά.

ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ: Πρόεδρος του ΔΣ της Ενωσης Εισαγγελέων εξελέγη για τρίτη φορά ο Σ. Μπάγιας. Τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ είναι: αντιπρόεδρος ο Π. Μπρακουμάτσος, γενικός γραμματέας ο Π. Παναγιωτόπουλος και ταμίας η Ε. Καπαγιάννη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ