Παρασκευή 21 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
«Λουκέτο» σε Κέντρο Πρόληψης

Χέρι χέρι οι συμβιβασμένες αρχές των Δήμων Αιγάλεω (ΝΔ), Αγίας Βαρβάρας (ΠΑΣΟΚ) και Χαϊδαρίου (ΝΔ), καθώς και η Νομαρχία Αθήνας (ΠΑΣΟΚ) βάζουν λουκέτο στο Κέντρο Πρόληψης «Αρηξις», το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της Δυτικής Αθήνας και απευθύνεται σε τουλάχιστον 200.000 κατοίκους.

Είναι το πρώτο κέντρο που κλείνει στη 10ετή λειτουργία των Κέντρων Πρόληψης, τα οποία βέβαια δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ για την κάλυψη όλου του πληθυσμού της χώρας. Την περασμένη Τρίτη συνεδρίασε το ΔΣ του Κέντρου Πρόληψης, στο οποίο μετέχουν εκπρόσωποι των τριών δήμων και της Νομαρχίας. Κινούμενο στη λογική «πονάει χέρι, κόβει χέρι», αποφάσισε την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του Κέντρου, λόγω μη βιωσιμότητας!

Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι στο ΚΠ «Αρηξις» είναι απλήρωτοι από το Δεκέμβρη, οι εισφορές στο ΙΚΑ δεν έχουν καταβληθεί εδώ και 7 μήνες και την περασμένη Δευτέρα οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.

Την ίδια στιγμή, ομάδα γονέων με επιστολή της αναδεικνύει την ανάγκη συνέχισης της λειτουργίας του ΚΠ, καθώς «σε κάθε συνάντηση ήταν δίπλα μας, να μας καταλάβουν, να μας βοηθήσουν με τρόπους να αντιμετωπίσουμε και να ομορφύνουμε τη σημερινή απαιτητική και δύσκολη καθημερινότητα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ