Παρασκευή 21 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΑΜΕ
Περιοδείες σε χώρους δουλειάς μεταναστών

Περιοδείες σε χώρους δουλειάς όπου εργάζονται μετανάστες πραγματοποιεί σήμερα το ΠΑΜΕ. Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα, καλεί σε ενιαίο ταξικό αγώνα μετανάστες και Ελληνες εργαζόμενους. Σε ανακοίνωσή του χαιρετίζει όλους τους μετανάστες που ζουν και δουλεύουν στη χώρα και τονίζει: «Οπως το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα, έτσι και η εργατική τάξη, ανεξάρτητα πού ζει και εργάζεται, ανεξάρτητα τι θρησκεία πιστεύει ή τι χρώμα και τι καταγωγή έχει, είναι ενιαία και έχει πάντα αντίπαλο το κεφάλαιο και τους πολιτικούς και συνδικαλιστικούς εκπροσώπους του».

Παράλληλα, καλεί όλο το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα να δώσει όλες του τις δυνάμεις για την ένταξη των μεταναστών στα συνδικάτα. Οι περιοδείες θα γίνουν σε χώρους δουλειάς στις οδούς Ιωνίας, Ηλία Ζερβού, Ευγενίου Καραβία, Σαρανταπόρου, Παπαναστασίου και Ηρακλείου. Επίσης, θα γίνουν συναντήσεις με Κοινότητες μεταναστών.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καλεί τους μετανάστες που εργάζονται στην οικοδομή να δυναμώσουν το συνδικάτο τους, να ενισχύσουν την ταξική πάλη και να διεκδικήσουν, μαζί με τους Ελληνες εργάτες, όλα τα δικαιώματά τους. Το Συνδικάτο Μετάλλου Αθήνας τονίζει ότι οι μεταλλεργάτες πρέπει να κάνουν δική τους υπόθεση τον αγώνα για ίσα δικαιώματα Ελλήνων και μεταναστών εργαζομένων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ