Παρασκευή 21 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Κορδέλα με φόντο αθλιότητα...

Τους ειδικούς θαλάμους της Πανεπιστημιακής Νευροχειρουργικής Κλινικής στον «Ευαγγελισμό» είχε προγραμματίσει να εγκαινιάσει χτες ο υπουργός Υγείας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, κηρύσσοντας ταυτόχρονα και την έναρξη των εργασιών του σεμιναρίου χειρουργικής εκπαίδευσης Ευρωπαίων νευροχειρουργών, καθώς η παραπάνω κλινική επιλέχτηκε ως κέντρο εκπαίδευσης.

Τελικά, όμως, τα εγκαίνια - και η προγραμματισμένη Συνέντευξη Τύπου - ματαιώθηκαν, όπως έλεγαν απ' την Πανεπιστημιακή Κλινική, λόγω της απεργίας στα Ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης.

Ασφαλώς και για το κόψιμο της κορδέλας είναι απαραίτητη η κάμερα, αλλά υπήρξε κι άλλος πιο σοβαρός λόγος: Το ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας του «Ευαγγελισμού» είχε οργανώσει συγκέντρωση υποδοχής για τον υπουργό. Επίσης, με προκήρυξη που διένειμε πρωί - πρωί στους εργαζόμενους και στους ασθενείς κατάγγειλε τη στάση του υπουργού Υγείας, ο οποίος «συνεχίζει την τακτική των προκατόχων του» και «τώρα κάνοντας δημόσιες σχέσεις με το κατεστημένο, ήρθε για τις κάμερες». «Ως γνήσιος εκφραστής του κεφαλαίου, τονίζει το ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας, εγκαινιάζει συνεχώς ιδιωτικές κερδοσκοπικές επιχειρήσεις στην Υγεία και έχει αφήσει τα δημόσια νοσοκομεία γυμνά από προσωπικό, απλήρωτο, ανασφάλιστο, μέσα στην εντατικοποίηση και την αθλιότητα»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ