Παρασκευή 21 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
Εκδήλωση για την Αμυνα και την Εξωτερική Πολιτική

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Επιτροπής Ειρήνης Λέσβου με θέμα: «Εθνική Αμυνα και Εξωτερική Πολιτική της χώρας», με ομιλητή τον Αντώνη Κακκαρά, αρχιπλοίαρχο ε.α., μέλος της Κίνησης για την Εθνική Αμυνα.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, όπου ήταν εντυπωσιακή η παρουσία νεολαίας, ο κεντρικός ομιλητής αναφέρθηκε σε πολλά και ενδιαφέροντα, σχετικά με το θέμα, ζητήματα τα οποία κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων μέχρι τέλους, κάτι που υποχρέωσε τους διοργανωτές σε σημαντική χρονική παράταση της συζήτησης.

Προηγήθηκε σύντομος χαιρετισμός του προέδρου της Επιτροπής Ειρήνης Λέσβου Θανάση Καλογερογιάννη, ο οποίος και ενημέρωσε σχετικά με τις εξελίξεις στα Βαλκάνια και τη Μεσόγειο και τα καθήκοντα του φιλειρηνικού κινήματος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι νομαρχιακοί σύμβουλοι Β. Παλαιολόγος και Ελ. Βουλβούλη από τη ΝΑΣ, ο Δ. Βουνάτσος, επικεφαλής της «Λαϊκής Ενότητας», ο Χ. Χατζηπαναγιώτης, δήμαρχος Αγιάσου και ο Ε. Χριστοδούλου δημοτικός σύμβουλος Μυτιλήνης. Παραβρέθηκαν, επίσης, ο γραμματέας της ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ Ηλίας Βουλβούλης και αντιπροσωπεία της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ