Παρασκευή 28 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΧΑΪΑΣ
Μαχητικές κινητοποιήσεις σε Αίγιο - Πάτρα

Στο Αίγιο κατέλαβαν το υποκατάστημα της ΑΤΕ και στην Πάτρα το κτίριο της περιφέρειας

Δύο μαχητικές αγροτικές κινητοποιήσεις έγιναν χτες στην Αχαΐα. Οι αγρότες της Αιγιάλειας πραγματοποίησαν μια μαζική συγκέντρωση στο Αίγιο, ενώ αγρότες της Δυτικής Αχαΐας κατέβηκαν με τα τρακτέρ και τα αγροτικά αυτοκίνητά τους στην Πάτρα.

Στο Αίγιο η αγωνιστική συγκέντρωση, που διοργάνωσε ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος - Ντρίνιας», έγινε στην πλατεία Αγίας Λάβρας και οι συγκεντρωμένοι εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την πολιτική εμπαιγμού της κυβέρνησης. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Θανάσης Χελάκης, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου και μέλος της πανελλαδικής γραμματείας της ΠΑΣΥ. Στη συνέχεια έγινε πορεία και οι αγωνιζόμενοι αγρότες της περιοχής πήγαν στο υποκατάστημα της ΑΤΕ, το οποίο και κατέλαβαν μέχρι τη λήξη της βάρδιας. Παράλληλα αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων πήγε στην Πάτρα στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας και συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη.

Οι αγρότες της Δ. Αχαΐας που ανταποκρίθηκαν στο αγωνιστικό κάλεσμα του Αγροτικού Συλλόγου του Δήμου Ωλενίας και του Συλλόγου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Αχαΐας συγκεντρώθηκαν με τα τρακτέρ και τα αγροτικά αυτοκίνητά τους στον Κόμβο της Βιομηχανικής (Σκάγια), έξω από την Πάτρα. Στους συγκεντρωμένους μίλησε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αλέκος Θανόπουλος και μετά με μηχανοκίνητη πορεία κατευθύνθηκαν στην περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας την οποία και κατέλαβαν για δύο ώρες περίπου. Ο περιφερειάρχης πάντως, ως είθισται, έδωσε υποσχέσεις για γρήγορες αποζημιώσεις σε φωτιές και πάγους...

Και στις δύο κινητοποιήσεις παραβρέθηκαν αντιπροσωπείες του ΠΑΜΕ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ξεσηκώνονται σε όλη τη χώρα για να επιβιώσουν και να μείνουν στα χωράφια τους(2024-02-01 00:00:00.0)
Αύριο η συγκέντρωση αλληλεγγύης στο μπλόκο της Νίκαιας(2019-02-01 00:00:00.0)
Αποφασίστηκε η συγκρότηση πανθεσσαλικού μπλόκου στον κόμβο της Νίκαιας(2019-01-25 00:00:00.0)
Παραμένουν στο πόστο τους!(2013-02-07 00:00:00.0)
Μπλόκο σε Μεγανίτη και Νέδα(2010-02-04 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ