Πέμπτη 10 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΚΚΕ
Να καταβληθούν άμεσα οι ενισχύσεις

Επίκαιρη Ερώτηση του Κόμματος για τις καθυστερήσεις στην καταβολή αγροτικών επιδοτήσεων

Η αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην καταβολή επιδοτήσεων προηγούμενων χρόνων σε δικαιούχους αγρότες, είναι το θέμα της Επίκαιρης Ερώτησης που κατέθεσε προς τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Οικονομίας και Οικονομικών ο βουλευτής του ΚΚΕ Ν. Μωραΐτης. Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΚΚΕ επισημαίνει:

«Σοβαρά οικονομικά προβλήματα προκαλεί στους δικαιούχους αγρότες, του Νομού Φθιώτιδας και άλλων περιοχών της χώρας, η αδικαιολόγητη καθυστέρηση καταβολής των επιδοτήσεων για τις βιολογικές καλλιέργειες, τις δασώσεις γεωργικών εκτάσεων κ.ά., των ετών 2007 και 2006, όπως επίσης και η αδικαιολόγητη καθυστέρηση καταβολής στους δικαιούχους αγρότες του Νομού Δωδεκανήσου και άλλων περιοχών της χώρας των ποσών που προέκυψαν από τη διόρθωση των λαθών που είχαν κάνει οι Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών τα προηγούμενα χρόνια κατά τον υπολογισμό των επιδοτήσεων. Οι απαντήσεις αρμόδιων φορέων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ότι δεν έχουν δοθεί ανάλογες πιστώσεις από το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών επιτείνουν την ανησυχία των δικαιούχων που παραπέμπονται από τον "Αννα στον Καϊάφα"».

Καταλήγοντας, ο βουλευτής του ΚΚΕ ρωτά τους αρμόδιους υπουργούς, «τι ενέργειες θα κάνουν για να πληρωθούν άμεσα οι δικαιούχοι αγρότες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ