Παρασκευή 11 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Τροφή για συνειρμό

«Το ηγετικό δίδυμο επιχειρεί να δημιουργεί ένα μιντιακό γεγονός μέρα παρά μέρα (...) ο Αλέκος (...) τη μια λέει "καλώς τα παιδιά" (...) την άλλη μιλάει ειρωνικά για τους συνταγματολόγους (...) ο Αλέξης (...) τη μία τα βάζει με τα ΜΜΕ. Την άλλη με τη ΓΣΕΕ. Υπάρχει ένα άγχος συνέχειας πίσω από όλα αυτά. Ενας φόβος μήπως και τους ξεχάσει η κοινή γνώμη» (ο Α. Μητρόπουλος στα ΝΕΑ).

Συνειρμός

«Για άλλη μια φορά ο Καβαλιέρε προσπαθεί να κλέψει την παράσταση με νόστιμες μπαρούφες και δηλώσεις που φλερτάρουν μονίμως με την ανοησία και το γραφικό. Σημασία έχει να εντυπωσιάσει. Ετσι κι αλλιώς οι δημοσκοπήσεις τον ευνοούν» (το ρεπορτάζ για τον Μπερλουσκόνι στα ΝΕΑ).

Ταυτότητα

«Ο Βάλτερ Βελτρόνι μιμείται τον Μπιλ Κλίντον (...) δεν είναι επίσης τυχαίο ότι το σύνθημα του υποψηφίου της κεντροαριστεράς είναι "ναι, μπορούμε" κατά το "yes we can" του Μπάρακ Ομπάμα (...) δεν έχει κρύψει ποτέ το πάθος του για την Αμερική (...) "οι ιδεολογίες της Δεξιάς και της Αριστεράς δεν έχουν πλέον νόημα" εξομολογείται» (το ρεπορτάζ επίσης στα ΝΕΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ