Τρίτη 22 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ενδεια επιχειρημάτων, μαύρη προπαγάνδα

«Καταφύγιο» στον πρωτόγονο αντικομμουνισμό βρήκε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Ι. Γκλαβάκης στην προσπάθειά του να αποκρύψει τις εγκληματικές ευθύνες που φέρει το κόμμα του - και κατά συνέπεια ο ίδιος προσωπικά - στο ξεκλήρισμα χιλιάδων μικρομεσαίων Ελλήνων αγροτών. Κατά τη διάρκεια ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα και μην μπορώντας, φυσικά, να βρει τίποτα άλλο να πει για τη διάλυση της καπνοκαλλιέργειας, της τευτλοκαλλιέργειας, για την εκδίωξη εν τέλει χιλιάδων μικρών και φτωχών αγροτών από την παραγωγή - ζητήματα που έθεσε με έμφαση στην ομιλία του ο βουλευτής του ΚΚΕ Τ. Τσιόγκας - επέλεξε να απαντήσει με ...ασυναρτησίες, αποκαλώντας την πραγματικότητα ψεύδη, αλλά πάντα υπερασπιζόμενος την πολιτική της ΕΕ και της κυβέρνησης: Οι χώρες της ανατολικής Ευρώπης παρακαλάνε να ...«μπούνε» - σ.σ. ωραία ελληνικά - στην ΕΕ, είπε, και ότι ο ίδιος είναι ενάντια, τόσο στο «μαύρο» όσο και στον «κόκκινο» φασισμό.

Η πρωτοτυπία, ως γνωστόν, δεν είναι προσόν που χαρακτηρίζει τους ντόπιους εκφραστές του συστήματος, αφού όταν βρίσκουν τα «σκούρα», μονότονα επαναλαμβάνουν την «γκρίζα» αντικομμουνιστική προπαγάνδα, απολύτως ταυτιζόμενοι με τον πολιτικό, προπαγανδιστικό σχεδιασμό των «αφεντικών» τους. Αυταπατώνται, πάντως, αν νομίζουν όμως ότι με αυτήν τη χυδαία στάση, θα μπορέσουν να σταματήσουν την αυξανόμενη οργή των χιλιάδων νεο-κολίγων που η πολιτική τους δημιουργεί.

ΥΓ: Ρητορικό ερώτημα: Οταν η ΝΔ το 2004 προσυπέγραφε την πολιτική της ΕΕ για τη διάλυση της καπνοκαλλιέργειας, ο κ. Ι. Γκλαβάκης, με τι ασχολούνταν;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ