Σάββατο 31 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΘΗΝΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑ
Εκλογές αύριο και μεθαύριο

Κάλεσμα αντίστασης από τη ΔΗΠΑΚ

Να δώσουν απάντηση και με την ψήφο τους στη συναίνεση και στο συμβιβασμό, να ενισχύσουν την αγωνιστική συσπείρωση και την προοπτική, να δυναμώσουν το αγωνιστικό ψηφοδέλτιό της, καλεί τους γιατρούς η Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Γιατρών (ΔΗΠΑΚ - συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ) με τη διακήρυξή της ενόψει των αρχαιρεσιών που θα γίνουν στον Ιατρικό Σύλλογο Αθήνας (ΙΣΑ) αύριο Κυριακή και τη Δευτέρα 1 και 2 του Ιούνη.

Οι γιατροί ψηφίζουν για το Διοικητικό Συμβούλιο, το Πειθαρχικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή του ΙΣΑ και για εκπροσώπους του ΙΣΑ στη Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ). Οι εκλογές θα διενεργηθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο, στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης», στην Κεντρική Πύλη, Είσοδος Α`. Οι κάλπες θα παραμείνουν ανοιχτές αύριο Κυριακή 1.6.2008 από 6.04 π.μ. έως 20.42 μ.μ. και τη Δευτέρα 2.6.2008 από 6.04 π.μ. έως και 20.43 μ.μ.

Εκλογές γίνονται αύριο και μεθαύριο και στον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά. Ολα τα εκλογικά τμήματα θα βρίσκονται σε χώρους των γραφείων του Συλλόγου (πλ. Μπακογιάννη 5, 7ος όροφος, δίπλα στο Δημοτικό Θέατρο).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ