Πέμπτη 28 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Διαγωνισμός για το Φεστιβάλ Δράμας

Πανελλήνιο διαγωνισμό για την αφίσα του επόμενου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, που θα διεξαχθεί από τις 16-22 του Σεπτέμβρη 2001 προκήρυξε η Δημοτική Επιχείρηση του Φεστιβάλ Δράμας.

Θέμα του διαγωνισμού είναι «24ο Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας», το οποίο πρέπει να αναγράφεται με κεφαλαία στην αφίσα στα ελληνικά και τα αγγλικά. Επίσης πρέπει να αναγράφεται και η φράση «Εθνικό Πολιτιστικό Δίκτυο Πόλεων - Υπουργείο Πολιτισμού - Δήμος Δράμας».

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν γραφίστες, ζωγράφοι, αρχιτέκτονες, σκηνογράφοι, φοιτητές και όσοι θεωρούν πως μπορούν να ανταποκριθούν. Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να συμμετέχουν με περισσότερες από μία προτάσεις. Η αφίσα που θα επιλεχθεί από τον καλλιτεχνικό διευθυντή θα βραβευτεί με 200.000 δραχμές.

Οι προτάσεις πρέπει να έχουν σχέση με τον κινηματογράφο ή με την πόλη της Δράμας ή και με τα δύο, αλλά να παίρνουν υπόψη και το διεθνή χαρακτήρα του Φεστιβάλ. Επίσης πρέπει να είναι πρωτότυπες και να μην παραπέμπουν σε άλλα θέματα, ενώ οι διαστάσεις τους να είναι 50Χ70. Οι συμμετοχές πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 31 Νοεμβρίου 2000, στη διεύθυνση: Φεστιβάλ Δράμας, Αγίας βαρβάρας 9, 66100 Δράμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ