Πέμπτη 28 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Λέσχη» εικαστικών τεχνών

Σε μεγάλους, μικρούς, ερασιτέχνες, αρχάριους ή έμπειρους απευθύνονται τα Εικαστικά Εργαστήρια «Λέσχη» (Μυκάλης 26, Κεραμεικός). Στα τμήματα ενηλίκων η προσωπική δημιουργικότητα του καθένα κεντρίζεται με ιδέες και στηρίζεται με τεχνικές, ώστε το αποτέλεσμα της μαθητείας να είναι άμεσο, χειροπιαστό.

Αλλά και οι μικροί ερασιτέχνες, στο παιδικό τμήμα ζωγραφικής θα βρουν τη δική τους όαση δημιουργίας. Ανεξάρτητα αν έχουν ή όχι ταλέντο, έχοντας όμως μεγάλη όρεξη να ζωγραφίζουν, να πλάθουν, να κατασκευάζουν, η «Λέσχη» τούς δίνει την ευκαιρία να βρουν και άλλα υλικά και να μη δημιουργούν μόνα τους.

Αύριο και μεθαύριο στο χώρο της «Λέσχης» θα πραγματοποιηθεί ένα διήμερο σεμινάριο γνωριμίας με τα εργαστήρια. Για τα παιδιά η συνάντηση θα είναι μεθαύριο (Σάββατο) από τις 11πμ-1.30 μμ. Οι εγγραφές θα διαρκέσουν έως τις 2/10 και τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 18/10. Φέτος θα διδάξουν οι καθηγητές: Μάτω Ιωαννίδου, Στέφανος Ρόκος (ζωγραφική), Μ. Ιωαννίδου, Κλ. Λοσεκούτ (ψηφιδωτό) και Κ. Ηλιοπούλου (κόσμημα). Πληροφορίες στο τηλ. 3413.045.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ