Σάββατο 30 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΠΑΜΕ
Την Τρίτη ο αποκλεισμός της «ΠΕΤΡΟΛΑ»

Πορεία με ΙΧ και μηχανάκια στο διυλιστήριο της « ΠΕΤΡΟΛΑ» στην Ελευσίνα διοργανώνει την Τρίτη το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο. Για την πορεία, τα μηχανάκια θα συγκεντρωθούν στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Κάνιγγος, ενώ τα αυτοκίνητα θα συγκεντρωθούν την ίδια ώρα στο Φανοστάτη στο Δαφνί.

Σε δήλωσή του στο «Ρ», ο Μπάμπης Βορτελίνος, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, τόνισε ότι η συγκεκριμένη κινητοποίηση γίνεται «για να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στις υπέρογκες αυξήσεις που επιβάλλουν στα καύσιμα οι πολυεθνικές και στη βαριά φορολογία που επιβάλλει η κυβέρνηση, σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων. Είναι μια κινητοποίηση που εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο των κινητοποιήσεων του ΠΑΜΕ, για την απεργία στις 10 Οκτώβρη και τη μεγάλη πανεργατική συγκέντρωση 21Οκτώβρη, στην Αθήνα. Και με αυτόν τον τρόπο, οι εργαζόμενοι θα εκφράσουν τη θέλησή τους να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τον αγώνα τους ενάντια στην κυβερνητική πολιτική».

  • Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 3 Οκτώβρη ενάντια στις συνεχόμενες αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων, διοργανώνει και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Σωματείων και Συνδικαλιστών Καλαμάτας στην πλατεία 23ης Μαρτίου, στην Καλαμάτα. Σε σχετική ανακοίνωση, η Συντονιστική καλεί όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, ΕΒΕ και αγρότες να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο και να απαιτήσουν από την κυβέρνηση: Να μειώσει άμεσα και δραστικά τους φόρους και δασμούς των καυσίμων. Να μειώσει το ποσοστό κέρδους των πολυεθνικών μονοπωλίων και να πριμοδοτήσει την τιμή πετρελαίου θέρμανσης και το πετρέλαιο της αγροτικής παραγωγής.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ