Παρασκευή 11 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ πληρώνουν από την τσέπη τους τις οδοντιατρικές δαπάνες, αφού σχεδόν το 50% του πληθυσμού (ασφαλισμένοι ΟΓΑ και ΟΑΕΕ) δεν έχουν καμιά κάλυψη για οδοντιατρική φροντίδα, ενώ το υπόλοιπο 50% (κυρίως ασφαλισμένοι του ΙΚΑ) έχουν πολύ περιορισμένη κάλυψη, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.

ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ έως τις 3 το μεσημέρι κράτησε η απολογία του προέδρου της Ενωσης Εισαγγελέων Ελλάδος Σωτήρη Μπάγια, στο επταμελές Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου για τις κριτικές απόψεις που εξέφρασε μέσω συνέντευξής του στον Τύπο, τον περασμένο Μάρτη, για θέματα λειτουργίας της Δικαιοσύνης και για άδικες κατά καιρούς αποφάσεις του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου σχετικά με την υπηρεσιακή κατάσταση δικαστικών λειτουργών. Η απόφαση αναμένεται στο προσεχές διάστημα.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ 1.260 ειδικούς φρουρούς. Την πρόσληψη προβλέπει σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος το οποίο υπέγραψαν ο υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Προκόπης Παυλόπουλος και ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Λέγκας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ