Πέμπτη 17 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Ζητούν και τα ... ρέστα

Ο κύριος Γ. Παπανδρέου ζήτησε έλεγχο στα οικονομικά του ΚΚΕ.

Φαίνεται, λοιπόν, πως ο Τσουκάτος ή ο «Rocos» που φέρεται να έχει λάβει το ποσό των 10 εκατ. μάρκων από τη «Ζήμενς», θα ήταν «στρατηγοί» του ...ΚΚΕ και όχι του ΠΑΣΟΚ.

Φαίνεται πως αυτοί που μπήκαν στην πολιτική με «τρύπια παντελόνια» και βρέθηκαν με «τζαγκούζια» και πολυτελείς επαύλεις, αυτοί «οι σύντροφοι που πλούτισαν» (Βάσω Παπανδρέου), οι άλλοι που «ενέδωσαν στην κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας» και στα «κότερα» (Θ. Πάγκαλος) και οι παράλλοι που «άσκησαν το δικαίωμά τους στην ατομική ευημερία» (Μιχ. Νεονάκης), θα είναι στελέχη του ...ΚΚΕ και όχι του ΠΑΣΟΚ.

Φαίνεται ότι τις αγορές και τις συμβάσεις, είτε για τους «Πάτριοτ», είτε για τις φρεγάτες, είτε για τον ΟΣΕ, είτε για το C4i, είτε για τον ΟΤΕ, είτε για τη ΔΕΗ, που θεωρούνται ύποπτα για «μίζες», θα τις κανόνισε το ...ΚΚΕ και όχι το ΠΑΣΟΚ (και η ΝΔ).

Φαίνεται ότι τα δισεκατομμύρια για πολιτική διαφήμιση και προπαγάνδα από τα ΜΜΕ, ο πακτωλός για τις χολιγουντιανού τύπου συναθροίσεις με τις «πλαστικές» σημαίες, οι φαραωνικές προεκλογικές εκστρατείες, τα χλιδάτα και υπερπολυτελή προεκλογικά κέντρα των υποψηφίων βουλευτών, οι «καραβιές» των μεταφερόμενων χειροκροτητών και ψηφοφόρων, θα είναι τακτική του ...ΚΚΕ. Οχι του ΠΑΣΟΚ. Ούτε της ΝΔ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ