Πέμπτη 31 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΩΝ
ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ
  • «Σίγουρα, Ισως...», του Ανταμ Μπρουκς. Ενας 30χρονος κύριος βρίσκεται σε διάσταση με τη γυναίκα του και οδεύει προς το διαζύγιο. Κάποια μέρα η μικρή κόρη του (θαυμάσια η μικρή ηθοποιός Αμπιγκέιλ Μπρέσλιν) θα τον πιέσει να της πει την ιστορία, πώς γνώρισε και πώς παντρεύτηκε τη μητέρα της. Ο νεαρός πατέρας θα της διηγηθεί όλες τις σοβαρές σχέσεις που είχε, χωρίς να αναφέρει ονόματα και άλλα γνωστά χαρακτηριστικά, και θα ζητήσει από την κόρη του να κάνει αυτή την επιλογή (για να δούμε αν ταιριάζουν τα γούστα τους). Παίζουν: Ράιαν Ρέινολντς, Ρέιτσελ Βάις, Αϊλα Φίσερ, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Ντέρεκ Λιουκ και η Αμπιγκέιλ Μπρέσλιν.
  • «Γνωρίζοντας τον Ντέιβ», του Μπράιαν Ρόμπινς.Ενας κωμικός ηθοποιός, ο έγχρωμος Εντι Μέρφι, παίζει δυο ρόλους. Από τη μια μεριά είναι ένα ανθρωπόμορφο ρομπότ και από την άλλη ο κυβερνήτης του! Το ρομπότ-άνθρωπος είναι «στολισμένο» εσωτερικά με 100 (δεν τα μέτρησα, πιστεύω τους παραγωγούς) μικροσκοπικά ανθρωπάκια. Τα οποία ανθρωπάκια, καθένα στο πόστο του, κινούν τον άνθρωπο-ρομπότ. Ο άνθρωπος-ρομπότ προσγειώνεται στη Γη. Εμφανισιακά δε διαφέρει από τους πραγματικούς ανθρώπους. Κάθε του επαφή, όμως, με πράγματα και αληθινούς ανθρώπους, όπως είναι φυσικό, τον μεταβάλλει συναισθηματικά. Κάθε του μεταβολή διοχετεύεται προς τα μικρά ανθρωπάκια που κουβαλάει μέσα του. Τα οποία και αυτά μεταβάλλονται. Και στη συνέχεια διοχετεύουν τα νέα τους συναισθήματα στον άνθρωπο-ρομπότ. Ενδιαφέρουσα κωμωδία. Παίζουν: Εντι Μέρφι, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Σκοτ Καν, Γκάμπριελ Γιούνιον.
  • «Τα Ερείπια», του Κάρτερ Σμιθ. Μια ομάδα, αγόρια και κορίτσια, Αμερικανοί φοιτητές κάνουν χαζές διακοπές στο Μεξικό. Εκεί ανταμώνουν ένα νεαρό, επίσης Αμερικανό, ο οποίος τους παρασύρει μαζί του στη ζούγκλα, όπου ο αδερφός του εργάζεται στις ανασκαφές (πολιτισμός των Μάγια). Φτάνοντας εκεί, έρχονται τα πάνω - κάτω. Οι ντόπιοι κάτοικοι και οι δηλητηριασμένες και αιμοβόρες κληματαριές των Μάγια έχουν σκοτώσει τους αρχαιολόγους και θα σκοτώσουν και τους φοιτητές. Πολύ αίμα, πολλή αφέλεια, πολύ κινηματογραφικός φασισμός. Εξοργίζεσαι! Παίζουν: Τζόναθαν Τάκερ, Τζένα Λάλοουν, Σον Ασμόρ, Δημήτρης Μπαβέας κ.ά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ