Τρίτη 5 Αυγούστου 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΟ ΑΧΛΑΔΙ
Αλληλεγγύη στην ΚΕΝ Τσεχίας

Η αντιπροσωπεία της KSM (Κομμουνιστική Ενωση Νεολαίας Τσεχίας) - αποτελούμενη από τους Μίλαν Κράιτσκα πρόεδρο της KSM, Ραντίν Γκόντα αντιπρόεδρο, Βερόνικα Σικόροβα - Παζντάροβα υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Οργάνωσης - βρίσκεται στη χώρα μας και ήδη φιλοξενείται στο κάμπινγκ διακοπών της ΚΝΕ στο Αχλάδι της Β. Εύβοιας, ως άλλη μια πράξη αλληλεγγύης της ΚΝΕ προς τους συντρόφους της τσέχικης οργάνωσης. Η ΚΕΝ Τσεχίας διώκεται στη χώρα της για την κομμουνιστική δράση και τις αρχές της και αναμετριέται καθημερινά με τον πιο σκληρό αντικομμουνισμό.

Η αντιπροσωπεία της ΚΕΝ Τσεχίας έχει προσκληθεί από την ΚΝΕ, για να παρακολουθήσει δραστηριότητες και πρωτοβουλίες που έχουν παρθεί σε σχέση με την εκστρατεία ενάντια στην απαγόρευσή της, αλλά και άλλες αντιιμπεριαλιστικές και ειρηνιστικές δραστηριότητες.

Η αλληλεγγύη προς την ΚΕΝ Τσεχίας θα εκφραστεί με κάθε δυνατό τρόπο, προκειμένου να δοθεί κουράγιο στο δύσκολο αγώνα που δίνει. Αργά, χτες το βράδυ, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο χώρο του κάμπινγκ, όπου παρουσιάστηκε η Οργάνωση της Τσεχίας και προβλήθηκαν ντοκουμέντα από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει. Ρεπορτάζ από αυτή την εκδήλωση θα έχουμε στον αυριανό «Ρ». Ενώ τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με τον Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ Γιάννη Πρωτούλη και Οργανώσεις της ΚΝΕ.

Στο μεταξύ στιγμές χαλάρωσης και δημιουργικότητας εξακολουθεί να προσφέρει το κάμπινγκ διακοπών της ΚΝΕ, στο Αχλάδι της Β. Εύβοιας, στις εγκαταστάσεις του Παραθεριστικού Τουριστικού Συνεταιρισμού (ΠΑΤΟΥΣΥ) των εργαζομένων της «Τυποεκδοτικής», το οποίο θα λειτουργεί μέχρι και τις 15 Αυγούστου. Η συμβολική συμμετοχή για τους κατασκηνωτές είναι 3 ευρώ τη μέρα.

Πάνω από 300 άτομα βρίσκονται ήδη στο χώρο του κάμπινγκ. Ενας χώρος ιδιαίτερα προσεγμένος και περιποιημένος, που περιλαμβάνει δύο καφέ - μπαρ όπου προσφέρεται πρωινό και εστιατόριο. Στο χώρο γίνονται μια σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων όπως λαϊκά γλέντια, βραδιά ποίησης, συναυλίες ερασιτεχνικών συγκροτημάτων, κινηματογραφικές βραδιές, αλλά και εκδρομές σε Αγία Αννα, Ψαροπούλι, Μαντούδι, αφιέρωμα στο εργατικό τραγούδι, παιχνίδια (πρωτάθλημα Trivial μεταξύ των περιοχών, κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού κ.ά.) και αθλητικές δραστηριότητες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ