Τρίτη 5 Αυγούστου 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οταν οι «προσωπικές απόψεις»...

Εμφανίστηκαν την Κυριακή τα πρόθυμα «παπαγαλάκια» στον Τύπο και επιχείρησαν να εμφανίσουν σαν «παραφωνία» και «προσωπική άποψη» τη δήλωση της Λ. Κατσέλη για τις ΔΕΚΟ ότι «αν μια επιχείρηση δε χρειάζεται την κλείνεις»... επιχειρώντας να συγκαλύψουν την πλήρη ταύτιση των εταίρων του δικομματισμού στις στρατηγικές πολιτικές επιλογές.

Δεν είναι η πρώτη φορά. Ανάλογης ...μεταχείρισης με την υπεύθυνη του Οικονομικού Τομέα του ΠΑΣΟΚ είχε τύχει και η υπεύθυνη Κατάρτισης του Προγράμματος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όταν στις 4/12/2007 - και ενώ η κυβέρνηση της ΝΔ ξεδίπλωνε την αντιλαϊκή επιχείρησή της για το κλείσιμο της «Ολυμπιακής» - δήλωνε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ: «Για να παίξει η Ολυμπιακή εταιρεία τον επόμενο ρόλο της, το ΠΑΣΟΚ λέει ότι πρέπει σε αυτή την εταιρεία βεβαίως να υπάρξει στρατηγική εταιρική σχέση και βεβαίως με διεθνή αερομεταφορέα και για να γίνει αυτό, πιθανόν να πρέπει να κλείσει, πιθανόν να μετεξελιχθεί»...

Οταν, λοιπόν, η κυβέρνηση της ΝΔ ψηφίζει το νομοσχέδιο για τις ΔΕΚΟ, που βάζει «ταφόπλακα» στα δικαιώματα των εργαζομένων, εντελώς ...τυχαία ένα κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ προτείνει κάποιες από αυτές να «κλείσουν». Οταν δε η ΝΔ δρομολογεί το κλείσιμο της «Ολυμπιακής», βρίσκει συμπαραστάτη της την υπεύθυνη του Προγράμματος του ΠΑΣΟΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ