Τετάρτη 4 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις παρουσίασης των Θέσεων

Η ΝΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ προγραμματίζει εκδήλωση για την παρουσίαση του Θέσεων της ΚΕ για το 16ο Συνέδριο του Κόμματος, σήμερα Τετάρτη, 4 του Οκτώβρη, στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα του Θεατρικού Σταθμού Ηρακλείου. Η παρουσίαση θα γίνει από τον Δημήτρη Αρβανιτάκη, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του Κόμματος.

Επίσης σήμερα Τετάρτη, η ΝΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση παρουσίασης των Θέσεων, στις 8 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου. Η παρουσίαση των Θέσεων θα γίνει από τον Γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Τηλέμαχο Δημουλά, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει συζήτηση.

Στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου και της εκλαΐκευσης των Θέσεων της ΚΕ για το 16ο συνέδριο του ΚΚΕ, η ΝΕ Σερρών διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση με αντικείμενο τις Θέσεις για το συνέδριο. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της ΔΕΠΚΑ (Εθνικής Αντίστασης, 1ος όροφος), σήμερα Τετάρτη 4 Οκτώβρη στις 7 το απόγευμα. Την παρουσίαση των Θέσεων θα κάνει ο Ηλίας Γκουτζιγιάννης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ .

Η ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ καλεί τους φίλους και τους οπαδούς του Κόμματος να συμμετάσχουν στην παρουσίαση των Θέσεων, η οποία θα λάβει χώρα την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις 10.30 π.μ., στην ισόγεια αίθουσα του χειμερινού κινηματογράφου «ΛΑΪΣ» (Δαμασκηνού 36, στην Κόρινθο). Την παρουσίαση θα κάνει ο Τάκης Τσίγκας, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

Εκδήλωση για την παρουσίαση των «Θέσεων της ΚΕ» για το 16ο Συνέδριο, διοργανώνει στις 8 Οκτώβρη, η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ. στο κέντρο «Φρούριο», με παρουσιαστή τον Αχιλλέα Κανταρτζή, Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 15 Οκτώβρη και ώρα 6.30μ.μ. η Αχτιδική Επιτροπή Β' Εβρου του ΚΚΕ θα παρουσιάσει στην Ορεστιάδα τις Θέσεις της ΚΕ του Κόμματος για το Συνέδριο. Η παρουσίαση θα γίνει από τον Δημήτρη Κρεωνά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ορεστιάδας και θα ακολουθήσει συζήτηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ