Τρίτη 2 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ
Αντιδράσεις για το κλείσιμο υποπρακτορείου της ΔΕΗ

Με μαζικές και δυναμικές κινητοποιήσεις, στις οποίες πρωτοστατεί η Δημοτική Αρχή, οι κάτοικοι του Τυρνάβου αντιδρούν στην απόφαση για κλείσιμο του υποπρακτορείου της ΔΕΗ στην περιοχή τους.

Χτες το πρωί, πλήθος Τυρναβιτών, με επικεφαλής το δήμαρχο, Χρ. Κιτσίδη, τους αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και εκπροσώπους άλλων μαζικών φορέων της πόλης - μαζί τους ήταν ο Αντ. Σκυλλάκος, βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ - έφτασαν στα γραφεία της ΔΕΗ στη Λάρισα, τα οποία και κατέλαβαν συμβολικά, απαιτώντας την ανάκληση της απόφασης, η οποία δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στους κατοίκους του Τυρνάβου. Ταυτόχρονα, εξέφρασαν την εναντίωσή τους στην πολιτική κατάτμησης και ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ.

Την προηγούμενη βδομάδα, η Δημοτική Αρχή Τυρνάβου, είχε οργανώσει μαζική και δυναμική κινητοποίηση για το ίδιο πρόβλημα στην πόλη. Στη διάρκεια της κινητοποίησης και προκειμένου να προβληθεί, όσο το δυνατόν καλύτερα, η διεκδίκηση του λαού της περιοχής, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής ανέβηκαν στους πυλώνες υψηλής τάσης της ΔΕΗ, όπου κρέμασαν πανό στα οποία αναγράφονται συνθήματα για ανάκληση της απόφασης κλεισίματος του υποπρακτορείου και κατά της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ