Τετάρτη 3 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Στη μάχη του εισιτηρίου και της προπαγάνδας

Η ΚΝΕ με περηφάνια δηλώνει ότι το Φεστιβάλ της κάθε χρόνο στήνεται χωρίς σπόνσορες και χορηγούς, βασίζεται αποκλειστικά στην εργασία των μελών και των φίλων της Οργάνωσης.

Η προπώληση εισιτηρίων αποτελεί το μόνο έσοδο για την κατασκευαστική δραστηριότητα, είναι ο κύριος «αιμοδότης» του Φεστιβάλ. Γι' αυτό και οι οργανώσεις της ΚΝΕ και του ΚΚΕ έχουν ριχτεί στη μάχη του εισιτηρίου, παράλληλα με τις δραστηριότητες προπαγάνδισης του Φεστιβάλ.

Στο πλαίσιο αυτό στήνονται και λειτουργούν σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και του Πειραιά, περίπτερα όπου μπορεί κανείς να βρει το πρόγραμμα, να προμηθευτεί εισιτήρια, αλλά και να απολαύσει δρώμενα από καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στο Φεστιβάλ.

Περιοδείες

Για την προπαγάνδιση του Φεστιβάλ η Οργάνωση Αθήνας της ΚΝΕ, διοργανώνει περιοδείες:

Αύριο Πέμπτη, στις 6.30 το απόγευμα, κλιμάκιο της Οργάνωσης με επικεφαλής τον Γιάννη Πρωτούλη, Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτή του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο καφέ - εστιατόριο «ΤΕΡΡΑ ΠΕΤΡΑ» στην Πετρούπολη.

Την Παρασκευή 5 Σεπτέμβρη, στις 6.30 το απόγευμα, κλιμάκιο της ΚΝΕ Αθήνας, με επικεφαλής τον Αντώνη Καλύβα, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, θα περιοδεύσει στην πλατεία Αγίου Δημητρίου Πετρούπολης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ