Πέμπτη 11 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αφισοκυνηγητό από πρασινογάλαζους δημάρχους

Ανακοίνωση της ΚΟΑ του ΚΚΕ

«Την προκλητική ενέργεια δημοτικών αρχών, οι οποίες κατεβάζουν και καταστρέφουν συστηματικά με συνεργεία πανό και αφίσες του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, τα οποία προπαγανδίζουν τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ΚΚΕ - ΚΝΕ που είναι αφιερωμένο στα 90χρονα του Κόμματος και τα 40χρονα της ΚΝΕ», καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του Κόμματος.

Οπως σημειώνει: «Μεταξύ των δημοτικών αρχών που σχεδόν καθημερινά οργανώνουν αυτή την επιχείρηση είναι οι δήμαρχοι της Αθήνας Κακλαμάνης (ΝΔ), του Αμαρουσίου Πατούλης (ΝΔ), του Περιστερίου Παχατουρίδης (ΝΔ), του Υμηττού Ζούπας (ΠΑΣΟΚ), του Μοσχάτου Παπαντωνίου (ΠΑΣΟΚ)».

«Προστίθενται - καταγγέλλει η ΚΟΑ - και αυτοί οι δήμαρχοι στην προσπάθεια αποσιώπησης της δράσης του ΚΚΕ και της ΚΝΕ από το αστικό πολιτικό σύστημα. Το ΚΚΕ προειδοποιεί τους δημάρχους των κομμάτων του ευρωμονόδρομου ότι θα βρίσκουν σταθερά μπροστά τους κομμουνιστές να οργανώνουν την πάλη ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που περνάει και μέσα από τους δήμους. Τους κάνει ξεκάθαρο: Ο,τι και να κάνουν, όσα συνεργεία και να βάλουν δεν πρόκειται να σταματήσουν τη μαχητική προβολή και προπαγάνδιση των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ που φέτος γίνεται προς τιμή των 90 χρόνων του τιμημένου Κόμματός μας και των 40 χρόνων της ΚΝΕ».

Η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία της Αθήνας να πάρουν μέρος μαζικά στο Φεστιβάλ στα Ιλίσια στις 18 - 21 Σεπτέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ