Παρασκευή 26 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκθεση φωτογραφίας και ντοκουμέντων

Την ερχόμενη Τετάρτη 1η του Οκτώβρη ανοίγει για το κοινό η μεγάλη έκθεση φωτογραφίας και ντοκουμέντων, που διοργανώνει η ΚΕ του ΚΚΕ στον πολιτιστικό πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» του Δήμου Νίκαιας (Θηβών 245), η οποία θα διαρκέσει έως τις 31 Οκτώβρη.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, που είναι αφιερωμένη στα 90 χρόνια του ΚΚΕ, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 1 Οκτώβρη 2008 στις 7 το βράδυ.

Την έκθεση εκ μέρους της ΚΕ θα ανοίξει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Για το περιεχόμενο της έκθεσης θα μιλήσει ο Μάκης Μαΐλης, μέλος της ΚΕ.

Στην έκθεση παρουσιάζονται πάνω από 1.400 φωτογραφίες και άλλες εικόνες, και σε ειδικές προθήκες δεκάδες πολύτιμα ντοκουμέντα και αντικείμενα, που μαρτυρούν και φωτίζουν την 90χρονη ηρωική πορεία του ΚΚΕ, τη συμβολή του στην ανάπτυξη της ταξικής πάλης, την προσφορά του στην εργατική τάξη, στα λαϊκά στρώματα. Αναδεικνύεται η αναγκαιότητα και η επικαιρότητα του σοσιαλισμού.

Τα εκθέματα προέρχονται από το Αρχείο του ΚΚΕ και του «Ριζοσπάστη», καθώς και από προσφορές συντρόφων και φίλων του Κόμματος.

Η έκθεση θα λειτουργεί και τις εφτά μέρες της βδομάδας, από 10 - 1 το πρωί και από 5 - 8 το απόγευμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ