Τετάρτη 8 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΟΘ ΤΟΥ ΚΚΕ
Να καταδικαστούν οι συμβιβασμένοι και οι πομπές τους

Σχολιάζοντας τη χτεσινή ανακοίνωση με την οποία ο ΣΥΝ επιχειρεί να σκεπάσει τη νοθεία καταγγέλλοντας το ΚΚΕ, το Γραφείο Τύπου της ΚΟΘ του ΚΚΕ σημειώνει:

«Ο ΣΥΝ συνειδητά επιχειρεί να καλύψει τη νοθεία που οργανώνουν τα στελέχη του στο Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Πλεκτικής. Συκοφαντεί τη βουλευτίνα του ΚΚΕ και τα στελέχη του ΠΑΜΕ που αντιστάθηκαν όπως είχαν υποχρέωση στην οργανωμένη νοθεία που στοχεύει στην παραχάραξη της θέλησης των εργαζομένων. Η Θεσσαλονίκη βοά για το ρόλο του μηχανισμού που έχει στήσει ο ΣΥΝ με τη στήριξη της ΠΑΣΚΕ για να διαμορφώνουν πλαστούς συσχετισμούς.

Σήμερα χρειάζεται αποφασιστική παρέμβαση των Σωματείων και των συνδικαλιστών να καταδικάσουν αυτές τις συμβιβασμένες δυνάμεις που παράλληλα με το ξεπούλημα των εργατικών - λαϊκών δικαιωμάτων και τη στήριξη της εργοδοσίας αλλοιώνουν τους συσχετισμούς δύναμης. Η ΚΟΘ του ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους να καταδικάσουν αυτές τις συμβιβασμένες δυνάμεις που καταφεύγουν στη συκοφαντία των κομμουνιστών, των στελεχών του ΚΚΕ, για να καλύψουν τις πομπές τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ